Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket perd la seua ratxa de victòries a Badalona

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket perd la seua ratxa de victòries a Badalona

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket va vore com es tallava la seua recta de triomfs en la Liga Endesa en la pista del Joventut Badalona (80-76) en caure davant l’encert de Thomas i Andrews i l’espenta dels joves de l’equip verd-i-negre en una vesprada en la qual li va faltar encert en el tir exterior en el moment clau per a intentar una remuntada a la qual es va acostar amb la seua estirada final. L’equip taronja va entrar fred al partit i es va quedar un poc gelat amb la lesió en el turmell esquerre de Chris Jones quan només s’havien consumit dos minuts. Això unit a l’encert en els triples de l’equip local va portar a Valencia Basket a vore’s dotze a baix res més començar el segon quart amb un Thomas superlatiu però va reaccionar amb un parcial de 2-13 de la mà de Reuvers i Harper i li va donar la volta amb un altre parcial de 0-9 per a acabar la primera meitat i arribar al descans quatre a dalt. Ojeleye va contindre la reacció local després de l’intermedi però un moment ofensiu de Busquets va tornar a estirar la renda verd-i-negra i l’encert exterior de Thomas i Andrews li col·locava catorze a baix a sis minuts del final. L’equip taronja va pujar el llistó defensiu i va retallar fins a acostar-se a quatre, però no va trobar encert per a culminar la seua reacció.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Chris Jones, Kassius Robertson, Josep Puerto, Jaime Pradilla i Bouba Touré. L’ala-pivot aragonés va ficar després de rebot ofensiu la primera del quadre taronja per a replicar al triple inicial de Vives quan després d’un poc més de dos minuts es va haver de retirar Chris Jones lesionat en el turmell esquerre. Un 2+1 d’Allen col·locava el 6-2 abans d’un triple de Robertson al qual va respondre Thomas amb altres dos seguits per a col·locar el 12-5 en arribar a la meitat del primer acte. Puerto es va fer gran en la pintura per a anotar a taula però un altre triple de Kraag estirava la renda local i Thomas des del tir lliure posava el 19-10 abans d’un triple de Xabi López-Arostegui. L’aler de la Penya continuava assumint el protagonisme ofensiu (10 punts en el primer quart) i Ojeleye i Jovic es van deixar algun tir lliure per a deixar-ho en 21-15 al final del primer quart.

El segon acte va començar amb dos triples de Andrews i Thomas (6/10 va ser el començament des de darrere de l’arc de l’equip verd-i-negre) que van portar a Mumbrú a parar el partit amb 27-15 quan s’havia consumit poc més d’un minut. Reuvers va anotar des de la mitjana distància i Harper va convertir el triple i després dels tirs lliures de Busquets, Reuvers va repetir i després d’una recuperació de Inglis, Harper també va repetir l’encert des de darrere de l’arc per a retallar i portar a Carles Duran a parar el partit. Tot i l’aturada, un 2+1 de Reuvers va allargar el parcial fins que Kraag el va parar en 2-13 per a posar el 31-28 a cinc minuts per al descans. El tercer triple de Harper va tallar la reacció local i encara que Vives se’l va retornar, Jovic també va encertar des de darrere de l’arc i tres punts seguits de Touré van col·locar per damunt al quadre taronja per primera vegada en el partit. El senegalés es va deixar un tir lliure i Jovic va trobar a Pradilla per a la safata per a un parcial final de quart de 0-9 que ho deixava en 36-40 en arribar al descans.

Ojeleye va obrir la segona meitat anotant des de la mitjana distància però set punts seguits de Andrews li donaven la volta al marcador per al 43-42 al pas pel minut 23. Malgrat els tirs lliures i una safata de Ojeleye, un altre triple de Thomas mantenia el partit equilibrat i Andrews posava el 50-47 en arribar a la meitat del tercer acte. El marcador només es movia des del tir lliure i l’equip taronja es va deixar alguns en el camí fins que Prey va ficar el 54-49 en arribar al minut 28. Un 2+1 de Pradilla va ser replicat per un triple i una cistella amb addicional de Busquets que tornava a estirar l’avantatge local abans d’un triple de Robertson que ho deixava en 60-55 amb deu minuts per jugar.

Tres tirs lliures de Andrews van tornar a allargar a huit l’avantatge local i malgrat dos lliures de Harper, els tirs llunyans de l’equip taronja no entraven i dos triples seguits de Thomas col·locaven el 69-57 amb un poc més de huit minuts per jugar. Touré es va fabricar un ganxo per a anotar i encara que l’equip taronja va pujar el llistó en defensa, seguia negat de cara a l’anella o perdia pilotes el que no li permetia reduir el seu desavantatge que amb un triple de Andrews s’anava fins al 73-59. Una cistella de Touré va obrir un parcial taronja que van allargar Harper i Inglis però el crono corria en contra del Valencia Basket. Jovic va baixar l’avantatge local a sis però un tir lliure de Thomas col·locaven el 74-67 ficats ja en els últims tres minuts. Una acció individual de Harper i tres tirs lliures de Reuvers continuaven retallant distancia però Harper no va anotar el triple (no va ficar cap l’equip taronja en l’últim quart fins que ja era massa tard) que haguera posat a un a l’equip taronja i Thomas va matar el partit anotant de tres en l’altre costat. Els últims segons l’equip taronja no va trobar encert en cap de les diverses opcions que va aconseguir amb rebots ofensius i el temps es va acabar amb derrota per 80-76.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia