Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz reflexiona sobre el GP de Brasil y la lluita amb Mercedes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz reflexiona sobre el GP de Brasil y la lluita amb Mercedes

Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

Només perquè als seus principals rivals els va anar pitjor no significa que el Brasil haja sigut una bona carrera per a Ferrari, ja que la Scuderia només va aconseguir portar un acte a casa en els punts en el Gran Premi de Sao Paulo del diumenge. Carlos Sainz va acabar sisé però no va tindre el ritme per a desafiar als Aston Martins que anaven davant.

Almenys va començar la carrera, a diferència del seu company d’equip, però un problema en l’embragatge li va impedir avançar ni en l’eixida ni en la represa. Si bé l’espanyol va superar a tots dos Mercedes per a pujar del huité al sisé lloc en la graella, va estar molt lluny del podi.

«Ha sigut una carrera un poc agitada, hem tornat a tindre un problema amb l’embragatge en les dues eixides, com ahir en l’Sprint, hem estat lluitant amb aquesta part durant tot el cap de setmana», va dir després.

“Després, honestament, vaig tindre un bon primer stint, però després, sí, simplement els Aston Martin, els Red Bull i els McLaren van anar un poc més ràpids que nosaltres. Almenys aconseguim superar a Mercedes, però probablement vam perdre una oportunitat amb Charles [Leclerc] fora de carrera per a sumar encara més punts a Mercedes”.

Lewis Hamilton va acabar huité, per la qual cosa va ser un guany net de quatre punts per a la *Scuderia, per a compensar els dos punts nets que va perdre en l’Sprint. Amb Mercedes encara 20 punts per davant en la lluita pel segon lloc en la categoria de constructors, Sainz sabia que necessitava lluitar per llocs molt més alts per a reduir eixa diferència.

La bona notícia per a la Scuderia és que l’espanyol creia que la seua falta de ritme es devia a les característiques de la pista de Interlagos, amb les seues corbes peraltades i canvis de peralt que sovint afigen un desafiament addicional a la perfecció de les posades a punt del cotxe.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia