Més esport
»
»
»
»
»
Checo Pérez afirma que es va divertir en la lluita amb Fernando Alonso

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: F1.

Checo Pérez afirma que es va divertir en la lluita amb Fernando Alonso

Foto: F1.

Sergio Pérez es va perdre un final entre els tres primers en Sao Paulo per només 0,053s, quan Fernando Alonso li va superar en una carrera d’acceleració fins a la línia de meta. Va ser el final perfecte per a una batalla èpica que s’havia prolongat durant moltes voltes entre el Red Bull i el Aston Martin, amb els dos corredors donant-lo tot per eixe últim lloc en el podi.

En la volta 48, Pérez es va trobar per primera vegada directament darrere del Aston Martin en la pista, però al mexicà li va prendre algunes voltes tancar la bretxa amb tots dos pilots amb pneumàtics blans per al seu últim stint. Alonso va tindre l’avantatge d’haver parat en boxs una volta més tard per a canviar goma, mentre que Pérez havia muntat pneumàtics blans vells de tres voltes en la seua última parada.

Li va portar fins a la volta 54 a Pérez entrar en l’abast del DRS d’Alonso, i el mexicà prompte va fer un moviment cap a la corba 1. Però Alonso sabia que venia i va prendre una línia més àmplia per a retallar el vèrtex, evitant que el seu rival estrenyent l’interior. Eixe va ser l’statu quo tornada després de volta, Pérez assetjant i Alonso defensant amb tot el que valia.

Però en la penúltima volta, el mexicà finalment va trobar la manera de passar en la corba 1 i quasi va aconseguir trencar el DRS per a garantir que Alonso no poguera tornar-li el favor en la corba 4. L’espanyol va admetre que pensava que les seues possibilitats de pujar al podi s’havien esfumat. , només perquè Pérez frenara massa tard en la corba 1 en l’última volta, la qual cosa li va donar a Alonso carrera cap a la corba 4, on va reprendre la posició.

Després, els dos van tindre una carrera de velocitat a través de la línia, Alonso la va eclipsar per un marge mínim.

«Vull dir que va ser una gran baralla amb Fernando, no crec que amb molts pilots pugues fer aquest tipus de maniobres», va dir Pérez després. “Va ser molt atapeït de principi a fi, va ser súper divertit per a ser honest, em vaig divertir molt. Al final va acabar aconseguint el podi, però així és l’esport.

“Crec que vam tindre una gran baralla, molt justa i al límit. Crec que això és una cosa de la qual molts pilots poden aprendre, la qual cosa vam fer, la forma en què lluitem hui, crec que és alguna cosa, és com s’ha de fer. Estic en el costat equivocat, vaig acabar perdent però està bé perquè va ser una gran baralla”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia