Més esport
»
»
»
»
»
Els comissaris tindran en compte la sol·licitud de revisió de Haas del GP d’Austin

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Circuito de Fórmula 1. Foto: Fórmula 1.

Els comissaris tindran en compte la sol·licitud de revisió de Haas del GP d’Austin

Circuito de Fórmula 1. Foto: Fórmula 1.

Els comissaris del Gran Premi dels Estats Units consideraran una sol·licitud de l’equip Haas per a un dret de revisió dels resultats de la carrera d’Austin en relació amb les infraccions dels límits de la pista, incloses les d’Alex Albon de Williams.

Albon, qui va acabar en nové lloc en el Circuit de les Amèriques, va ser denunciat als comissaris durant la carrera per suposadament abandonar la pista sense una raó justificable diverses vegades en la corba 6. No obstant això, no es van prendre més mesurades ja que es va considerar que hi havia prova insuficient.

“Amb base en les imatges de vídeo disponibles (que no incloïen CCTV), els comissaris determinen que, si bé podria haver-hi alguns indicis de possibles infraccions dels límits de la pista en la corba 6, l’evidència disponible no és suficient per a concloure de manera precisa i consistent que es van produir infraccions. ”, es llig en el document dels comissaris en eixe moment.

Ara, el dimecres començarà una audiència de dues parts, en la qual la primera part escoltarà proves sobre si existeix un “element nou significatiu i rellevant que no estava disponible per a la part que sol·licitava la revisió en el moment de la decisió en qüestió”.

Si els comissaris determinen que existeix tal element, es convocarà una segona part de l’audiència en una data posterior. A més de Haas i Williams, també han sigut convocats a l’audiència Red Bull i Aston Martin.

El pilot de Haas, Nico Hulkenberg, es va quedar a punt d’aconseguir els punts a Austin. Després de les desqualificacions de Charles Leclerc i Lewis Hamilton, l’alemany es va classificar 11é, havent creuat la bandera a menys de dos segons del segon Williams de Logan Sargeant.

Mancant dues proves de la temporada, Haas ocupa el dècim i últim lloc en el campionat de constructors amb 12 punts, quatre darrere del nové classificat, Alfa Romeo.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia