Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket pot fer història a l’Eurolliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Jared Harper
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket pot fer història a l’Eurolliga

Foto: Valencia Basket

La primera plantilla masculina del Valencia Basket ha tornat este matí als entrenaments per a començar a preparar la doble cita que afronta esta setmana, primer visitant la pista de l’EA7 Emporio Armani Milà el dijous 9 de novembre a les 20:30 hores i després tornant a la Fonteta per a mesurar-se al Casademont Zaragoza en l’encontre de la jornada 9 de la Liga Endesa que es disputarà el diumenge 12 de novembre a les 17:00 hores amb les entrades disponibles des de 25 euros.

Una oportunitat de reescriure l’historial taronja en Eurolliga

Després d’igualar la seua millor arrancada històrica en la Turkish Airlines EuroLeague amb el triomf de la setmana passada davant l’ALBA Berlín per a posar-se amb 5-1, l’equip taronja té l’oportunitat de continuar reescrivint les seues millors marques històriques en un inici de la màxima competició continental. Tenint en compte que la sisena victòria del nostre equip en l’Eurolliga mai ha arribat abans de la disputa de nou partits, Valencia Basket té a Milà la primera oportunitat de les dues possibilitats que tindrà per a marcar un nou millor inici en este torneig.

Partits disputats per a arribar a sis victòries en Eurolliga

2003-04: 10

2010-11: 11

2014-15: No es van aconseguir. 3-7 balanç global

2017-18: 18

2019-20: 14

2020-21: 9

2022-23: 13

Mediolanum Fòrum, una pista que es resisteix

Valencia Basket jugarà a Itàlia davant l’EA7 Emporio Armani Milà per sisena vegada en la màxima competició continental i els precedents es van desequilibrar la passada campanya a favor de l’equip transalpí, que ha guanyat en tres dels cinc enfrontaments previs. El curiós és que l’equip taronja va guanyar en les seues dues primeres visites a este equip (que es van jugar fora de Milà en haver un esdeveniment programat en el pavelló habitual) però ha caigut de manera consecutiva en les seues tres visites al Mediolanum Fòrum. En l’últim precedent, l’equip italià es va imposar per 90-79 amb l’ara taronja Brandon Davies sent el millor del partit (17 punts i 6 assistències per a 32 de valoració).

Eurolliga 2010-11. Biella Fòrum. 60-75. Rafa Martínez (20)

Eurolliga 2017-18. PalaDesio. 89-93. Erick Green (18)

Eurolliga 2019-20. Mediolanum Fòrum. 78-71. Bojan Dubljevic (20)

Eurolliga 2020-21. Mediolanum Fòrum. 95-80. Derrick Williams (17)

Eurolliga 2022-23. Mediolanum Fòrum. 90-79. Bojan Dubljevic (26)

Un rival que va tornar el cap de setmana a la senda de la victòria

El conjunt italià va tallar este cap de setmana una ratxa negativa que li havia portat a encadenar quatre derrotes amb un contundent triomf a Bríndisi per 57-87 en un partit en el qual l’entrenador Messina li va donar descans a Nikola Mirotic i Kyle Hines. Tonut amb 16 punts i 4/5 en triples va ser el més destacat. L’EA7 Emporio Armani Milan afrontarà el seu tercer partit consecutiu a casa en la Turkish Airlines EuroLeague després de caure la setmana passada en el compromís ajornat de la jornada 2 davant el Maccabi Playtika Tel Aviv (90-98) i en la visita de l’AS Monaco (66-72). Prèviament va caure en les pistes de l’ALBA Berlín (85-82) i del Real Madrid (88-71). En el seu únic triomf fins al moment com a local en la competició, el conjunt italià va fer un extraordinari exercici defensiu per a deixar al Olympiacos en 53 punts i imposar-se per 65-53.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia