Més esport
»
»
»
»
»
Aston Martin confia en superar a McLaren en la classificació del Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

Aston Martin confia en superar a McLaren en la classificació del Mundial

Fernando Alonso concentrado en la carrera. Foto: Aston Martin.

El director de l’equip Aston Martin, Mike Krack, ha promés que l’equip mai es rendirà en la seua cerca per superar a McLaren en la classificació de constructors.

Després d’una recent caiguda en la seua forma, l’equip semblava haver tornat al seu millor nivell a principis de temporada al Brasil quan Fernando Alonso va superar hàbilment a Sergio Pérez per a assegurar el primer podi de Aston des de Zandvoort. Per a resumir el contrast de forma, la P3 de l’espanyol en Sao Paulo va ser el seu segon podi en els últims 12 Grans Premis després d’haver aconseguit sis podis en els primers huit d’enguany.

Lance Stroll també va fer que fora un cap de setmana memorable per a l’equip amb una magnífica cinquena posició, la qual cosa va ajudar a sumar alguns punts valuosos. No obstant això, la recent caiguda en la forma de Aston Martin ha marcat un marcat contrast amb la de McLaren. El ritme de l’equip Papaia des de la millora clau que va portar Àustria els ha impulsat a ser aspirants habituals al podi, i el posterior augment de punts els ha elevat per damunt de Aston en la classificació de constructors.

Mentre que McLaren només va poder puntuar amb un cotxe al Brasil (Oscar Piastri, sense saber-ho, va patir un accident posterior gràcies a la col·lisió en la volta 1 entre Alex Albon, Kevin Magnussen i Nico Hulkenberg darrere d’ell), Lando Norris aconseguiria un altre segon lloc. al Brasil.

Tot això significa que només 21 punts separen a McLaren, quart classificat, i Aston Martin, cinqué classificat, en la classificació de constructors , però Krack està decidit al fet que el seu equip donarà tot el que té per a recuperar la quarta posició que havien tingut anteriorment en la classificació.

«És un enfocament de dues etapes», va dir a Sky Sports F1, quan se li va preguntar com avaluaria el cap de setmana, atés que *Norris havia acabat 26 segons per davant d’Alonso en la pista. “Després del que va passar en els últims mesos, crec que hem de celebrar en primer lloc perquè hem aconseguit un canvi de rumb. Això és molt important, diguem que és dilluns».

“El dimarts crec que haurem d’analitzar tot i veure com podem tancar eixa bretxa en el futur. Però ho vaig dir tot el temps, continuem la lluita i mai ens rendirem”. «No podem influir en el que fan altres competidors», va afirmar. “L’única cosa que tenim a les nostres mans és fer-ho tan bé com siga possible i estar al 100% en tot moment».

“Si això és suficient per a aconseguir bons resultats com els de hui (també hem de ser honestos, Oscar va tindre un problema), però això són les carreres. Al final del dia, saps que hem d’intentar fer tot el que puguem en les últimes carreres i després veurem on acabarem”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia