Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP indica les dates dels Tests de temporada de Moto E

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Carrera de Moto E. Foto: Moto GP.

Moto GP indica les dates dels Tests de temporada de Moto E

Carrera de Moto E. Foto: Moto GP.

Dos mesos després d’una emocionant ‘season finale’ a San Marino, que va veure a Mattia Casadei (HP Pons Los40) convertir-se en el primer Campió del Món de la història de MotoE™, es confirmen les primeres dates clau per a la campanya 2024 de la categoria elèctrica. Els 18 pilots de la graella es pujaran a les seues Ducati per a quatre dies de proves dividits en dos Test Oficials en el Autódromo Internacional de l’Algarve abans que comence la temporada.

El primer Test Oficial de la temporada tindrà lloc el dimecres 21 i el dijous 22 de febrer a Portimão mentre que 10 dies després, MotoE™ tornarà al traçat portugués per a dues noves jornades de proves compreses entre el diumenge 3 i el dilluns 4 de març, abans de la prova inaugural de la campanya que tindrà lloc en el mateix traçat el cap de setmana del 23 de març.

Els pilots i equips de la categoria elèctrica comptaran amb 4 dies de proves a Portimão abans de donar principi a la nova campanya.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia