Més esport
»
»
»
»
»
Ferrari presenta un espectacular disseny per al GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
El diseño de Ferrari para el GP de Las Vegas. Foto: Fórmula 1.

Ferrari presenta un espectacular disseny per al GP de Las Vegas

El diseño de Ferrari para el GP de Las Vegas. Foto: Fórmula 1.

Ferrari ha presentat una decoració especial per al Gran Premi de Las Vegas amb el tradicional roig en les actuacions SF-23 amb un toc de blanc. Els micos i cascos de carrera de Charles Leclerc i Carlos Sainz també van rebre el mateix tractament per a celebrar l’aspecte de Ferrari dels anys 70.

Amb el tan esperat retorn de la Fórmula 1 a Las Vegas acostant-se ràpidament, el disseny de l’equip italià és una picada d’ullet a la primera “edat d’or” de l’esport als EUA, on Ferrari va gaudir d’alguns dels moments més memorables de la seua història.

El gran Niki Lauda va guanyar dos títols mundials en eixa època, en 1975 i 1977, amb una victòria en Watkins Glen en 1975. Clay Regazzoni també va guanyar en Long Beach en 1976, mentre que Carlos Reutemann va triomfar en Watkins Glen en 1978.

Al llarg d’eixa dècada va haver-hi molt de blanc juntament amb el tradicional roig Ferrari en la lliurea, i l’equip va decidir repetir-lo per a l’espectacle únic que és el Gran Premi de Las Vegas d’enguany. A més dels cascos i vestits de carrera de Leclerc i Sainz, els socis de Ferrari, Puma, també han produït un nou uniforme de l’equip específicament per a la carrera. L’emocionant espectacle del Gran Premi de Las Vegas presentarà a tots els equips de F1 un desafiament únic mentre busquen familiaritzar-se amb una pista completament nova i un escenari com cap altre.

La primera pràctica començarà el dijous 16 de novembre a les 20.30 hora local, i la classificació començarà a les 00.00 hora local del dissabte 18 de novembre. El Gran Premi en si es durà a terme a les 22.00 eixe dissabte a la nit.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia