Més esport
»
»
»
»
»
Jaume Masià és el més ràpid en els entrenaments del GP de Malàsia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Jaume Masia
Jaume Masia en el GP de San Marino. Foto: Motogp.

Jaume Masià és el més ràpid en els entrenaments del GP de Malàsia

Jaume Masia en el GP de San Marino. Foto: Motogp.

Els pilots de la classe lleugera van tornar a donar gas en el PETRONAS Sepang International Circuit amb motiu d’una P2 del Gran Premi Petronas de Malàisia dominada per un contundent Jaume Masià, que malgrat no millorar el seu crono de 2.12.065 marcat durant el matí, va acabar la primera jornada en Sepang com el més ràpid. L’actual líder de la categoria va abanderar una classificació on Deniz Öncü i Taiyo Furusato van copar el Top 3.

David Alonso va protagonitzar una nova sòlida sessió amb un Top 4 mentre Matteo Bertelle va completar un Top 5 amb tres Honda. Daniel Holgado es va situar al deixant de l’italià, igual que Romano Fenati, Adrián Fernández i Ayumu Sasaki. El japonés va protagonitzar la imatge del dia després de consolidar una increïble salvada que li va deslliurar d’anar-se al sòl durant el divendres a la vesprada. David Muñoz va completar el Top 10. L’acció per als pilots de Moto3™ continuarà el dissabte amb la important P3 a partir de les 01.40 (CET).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor