Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket cau estrepitosament a la pista d’Armani Milan

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau estrepitosament a la pista d’Armani Milan

Foto: Valencia Basket

València Basket va sumar la seua segona derrota en la Turkish Airlines EuroLeague en la pista de l’EA7 Empori Armani Milan per 83-52 en un partit que va ser dominat de principi a fi per l’equip italià. L’equip taronja va concedir massa segones opcions, va perdre moltes pilotes i va tindre un dia pèssim en el tir, per la qual cosa les baixes van ser un altre element més en contra. Les absències conegudes de Hermannsson i Jones. I les baixes que es va trobar ja en terres italianes amb un virus estomacal que va deixar fora de joc a Touré i que va minvar la salut d’un Jovic que va intentar ajudar però només va poder disputar quatre minuts. Mirotic va impulsar al quadre local en el primer quart per a posar-se per davant i encara que Valencia Basket va tindre un bon final del segon acte per a acostar-se a deu, no va tindre opcions després del descans, sense claredat ofensiva de cap dels seus jugadors.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Stefan Jovic, Xabi López-Arostegui, Semi Ojeleye, Damien Inglis i Brandon Davies. L’equip italià va començar fent mal amb rebots ofensius per a obrir el partit amb un parcial de 6-0 que va tallar Jovic amb una safata per a la primera cistella taronja. Un triple de Xabi i un mat de Inglis després d’una bona circulació de pilota van eixugar el desavantatge però Poythress posava el 10-7 en arribar a la meitat del primer acte. Valencia Basket no va aprofitar el tir per a posar-se a dalt i Mirotic va ficar els dos primers triples de l’equip italià per a tornar a estirar la renda local amb el 16-9 abans d’un triple de Harper. Mirotic continuava protagonitzant l’ofensiva local (14 punts en el primer quart) i quan Flaccadori es va unir a la llista d’anotadors, l’equip milanés va posar el seu avantatge per primera vegada per damunt de la desena per a arribar amb 23-12 al final del primer quart.

Hines i Tonut obligaven a Mumbrú a parar el partit amb 28-12 quan s’havia consumit només un minut del segon acte. Pradilla i Ferrando van traure viatges a la línia del tir lliure per a ficar algo en l’apagada ofensiva taronja. L’equip italià es va moure millor en el caos per a estirar la seua renda fins als 19 punts a set minuts per al descans abans d’un triple de Reuvers i un 2+1 de Inglis. Però el quadre local va trobar encert en el tir per a aplacar l’intent de reacció amb Lo i Ricci replicant per a col·locar el 40-22 en arribar a la meitat del segon quart. L’equip taronja va optar per un quintet més físic i va aconseguir frenar un poc l’ofensiva local però no tenia encert per a retallar el seu desavantatge fins que va encadenar una cistella de Davies i un triple de Ojeleye per a acostar-se a deu. Un triple de Mirotic va tallar el parcial taronja en 1-9 per a manar el partit al descans amb 44-31.

L’equip taronja va eixir amb millor intensitat defensiva però no anotava i un parcial d’eixida de 5-0 dels locals va tornar a estirar el seu avantatge. Malgrat dos tirs lliures de Ojeleye, Lo i Poythress es combinaven per a posar un nou màxim avantatge i portaven a Álex a parar el partit amb 53-33. Però Valencia Basket perdia possessions i fallava els seus tirs, jugant amb més cor que cap, davant un equip local que controlava els temps per a manar fins per 25 en diverses ocasions, fins al 64-39 amb el qual es va arribar amb deu minuts per jugar.

En l’últim acte, Davies va trobar un poc d’encert des de la mitjana distància i Harper va convertir des de darrere de l’arc per a no deixar créixer per damunt dels 28 l’avantatge italià però l’EA7 Empori Armani Milan continuava manejant el ritme del partit i trobant triples en l’últim segon de possessió per a mantindre estable el seu avantatge. L’equip taronja va tractar de mostrar almenys orgull per a acabar el partit però no va tindre oportunitat ni de maquillar el marcador davant un oponent que va continuar apretant amb els seus jugadors de rotació per a fins i tot ampliar el seu avantatge fins al 76-47 a quatre minuts del final. Els punts de Reuvers només van servir per a deixar el marcador final en 83-52.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia