Més esport
»
»
»
»
»
Bagnaia supera Jorge Martín en una carrera guanyada per Bastianini

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

Bagnaia supera Jorge Martín en una carrera guanyada per Bastianini

Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

Després de saber que la seua plaça en l’equip oficial podria perillar de cara a 2024, Enea Bastianini va traure pit aquest diumenge en el PETRONAS Sepang International Circuit per a fer-se amb la seua primera victòria de la temporada en el Gran Premi Petronas de Malàisia. Completament inassolible, i a un ritme frenètic, l’italià no va donar cap opció al guanyador del Tissot Sprint Alex Márquez ni tampoc a Francesco Bagnaia que recupera el terreny perdut el dissabte després de completar el podi per davant del mateix Jorge Martín. Amb aquest resultat, l’avantatge de ‘Pecco’ al capdavant de la general passa de ser d’11 punts a 14. Ara sí, la lluita es redueix a dos pilots, ja que Marco *Bezzecchi està matemàticament fora de la batalla.

Amb una eixida en la qual la primera línia va arribar a l’entrada de la primera corba en igualtat de condicions, Enea Bastianini es va acabar portant el gat a l’aigua després de beneficiar-se d’una traçada més llarga de l’habitual per als dos grans protagonistes, Francesco Bagnaia i Jorge Martín. En el cas de ‘Pecco’, l’italià només es va veure superat per Alex Márquez no així ‘Martinator’ que va haver de bregar amb Marco Bezzecchi durant algunes corbes fins a aconseguir situar-se al deixant del seu rival.

Després de consumir 3 voltes, ‘La Bèstia’ i Alex Márquez van aconseguir ampliar la seua distància a més d’un segon, deixant en la baralla per l’últim calaix del podi entre Bagnaia i Martín que poc van tardar a fer vibrar al públic amb un parell d’increïbles avançaments. També a més d’un segon ja es trobava el grup perseguidor encapçalat per Bezzecchi, Jack Miller i Fabio Quartararo. Les primeres caigudes de la carrera van arribar de la mà de Joan Mir, Miguel Oliveira i Raúl Fernández dins de les sis primeres voltes.

Després de complir la meitat de voltes previstes per a la carrera de MotoGP™ en Sepang, les posicions davanteres s’estabilitzen amb Bastianini mantenint a ratlla al ’73’, que per la seua part avantatja en quasi un segon i mig a ‘Pecco’ així com l’italià feia amb Martín. A més de 4 segons es trobava rodant només Bezzecchi, per la qual cosa la vertadera lluita començava a partir del 6 lloc amb Miller, Quartararo i també Fabio Di Giannantonio en lliça. Per part seua, Marc Márquez entrava en els punts després de partir 20é.

Amb una carrera molt controlada, finalment Martín, que va sentenciar el títol de millor pilot independent, va donar per vàlida la seua quarta plaça mentre que ‘El Diable’ va aconseguir recalar fins a la cinquena plaça després de superar a Bezzecchi. Franco Morbidelli també va fer funcionar el seu Yamaha per a ser seté per davant de Miller i Di Giannantonio. Lucca Marini.

Jorge Martín marxa deSepang amb 14 punts de desavantatge respecte al líder, un més respecte a com va arribar després de Tailàndia. Mancant 74 punts per al final de la temporada, i com els únics matemàticament en condicions si es fes amb la corona, ‘Pecco’ podria aconseguir el seu primer ‘match ball’ en la carrera de GP de Qatar, la setmana vinent, si aconsegueix acabar per davant del ’89’ en el Tissot Sprint en el Lusail international Circuit. Ha arribat el moment definitiu!

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor