Més esport
»
»
»
»
»
Pilots de Fórmula 1 competiran en la Netflix Cup abans del GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Carlos Sainz celebrando su victoria. Foto: Fórmula 1.

Pilots de Fórmula 1 competiran en la Netflix Cup abans del GP de Las Vegas

Carlos Sainz celebrando su victoria. Foto: Fórmula 1.

L’escenari està llest per a la Copa Netflix inaugural quan les estreles del món de la F1 i el golf es reuneixen per a una competència especial abans del Gran Premi de Las Vegas. Organitzat per Netflix, i que tindrà lloc el dimarts 14 de novembre en Wynn Golf Club, Las Vegas, les estreles de Drive to Survive i Full Swing s’uniran per a lluitar.

Atés que les dues sèries d’esports es troben entre els programes més populars de Netflix, segurament serà un esdeveniment molt entretingut per als fanàtics, amb algunes combinacions emocionants també. Ací trobarà tot el que necessita saber sobre la competència.

Sempre hi ha un poc de diversió quan dos esports es creuen, i segurament això no serà diferent. Del costat de la F1, Lando Norris, Carlos Sainz, Alex Albon i Pierre Gasly seran presents per a mostrar les seues millors habilitats golfístiques. Norris s’associarà amb Rickie Fowler, mentre que Sainz unirà forces amb el dues vegades campió principal Justin Thomas. Gasly estarà aparellat amb un altre doble guanyador de Major, Collin Morikawa, mentre que Albon jugarà al costat de Max Homa.

Cadascun dels quatre equips de la Copa Netflix jugarà huit clots de match play, amb alguns desafiaments sorpresa en el camí. Després de la conclusió del partit, el millor equip de cada quartet competirà en un clot de playoffs per a coronar al guanyador.

Cada partit serà una lluita, amb cada jugador eixint en cada clot. Una vegada que hagen seleccionat a un dels seus conductors, tots dos jugadors colpejaran des d’eixe lloc i repetiran fins a acabar cada clot. L’equip amb la puntuació més baixa guanyarà el clot.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia