Més esport
»
»
»
»
»
Així ha sigut la lluita pel títol entre Bagnaia i Jorge Martín durant la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Així ha sigut la lluita pel títol entre Bagnaia i Jorge Martín durant la temporada

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Tan sols queden dues rondes d’un apassionant Campionat del Món de MotoGP™ 2023, i encara no tenim ni idea de qui es coronarà campió! Francesco Bagnaia aspira a retindre la seua corona, i actualment compta amb un avantatge de 14 punts sobre Jorge Martín, amb 74 punts en joc en Lusail i València.

Únicament en tres ocasions la lluita pel títol ha estat més renyida enguany, amb 13 punts entre tots dos després del doble podi de Martín a l’Índia i de cara al GP de Malàisia del passat cap de setmana, mentre que després del GP del Japó només els separaven tres punts. El lideratge va canviar de mans durant el GP d’Indonèsia, quan Martín es va posar al capdavant de la general després de guanyar el Tissot Sprint, però Bagnaia es va recuperar amb una victòria el diumenge en Mandalika després de la caiguda de l’espanyol.

Abans de les dues últimes rondes de la campanya, repassem el que portem de temporada i vegem com hem arribat fins ací. La perfecció de ‘Pecco’ a Portimão va permetre al vigent Campió del Món iniciar el seu defensa del títol de manera contundent amb un doblet, aconseguint la primera victòria històrica del Tissot Sprint al costat del triomf en el GP. Martín va tindre un començament poc ideal, malgrat ser 2n en l’Sprint, ja que va tindre un abandó el diumenge. Bagnaia: 37 | Martín: 9.

Vam veure a Bagnaia en el seu millor moment durant l’inici de la temporada, però no va anar així una setmana després a Termas de Río Hondo, ja que només va sumar quatre punts durant el cap de setmana, tots ells en el Tissot Sprint. Martín només va sumar dos en l’Sprint, però va aconseguir ser 5é el diumenge per a sumar 13 en el global del cap de setmana. Bagnaia: 41 | Martín: 22.

Després de guanyar el Tissot Sprint en el COTA, Bagnaia va cometre un error el diumenge que li va fer perdre el lideratge i li va deixar amb 12 punts en el cap de setmana. A Martín no li va anar millor, ja que tampoc va poder veure la bandera a quadres el diumenge després de finalitzar 3r en l’Sprint. Bagnaia: 53 | Martín: 29.

Jerez s’ha convertit en un vedat de caça feliç per a l’italià en els últims anys, i així ho va demostrar una vegada més en aconseguir la seua segona victòria de l’any en un Gran Premi, a més d’un podi en el Tissot Sprint, la qual cosa també li va permetre ajudar-se a pujar pel cap alt alt de la classificació mundial. Martín es va quedar a les portes de la victòria en totes dues proves. Bagnaia: 87 | Martín: 48. En Sachsenring, Martín es va confirmar com un seriós aspirant al Campionat del Món de MotoGP™ 2023, aconseguint el seu primer doblet de l’any i batent a Bagnaia en carrera. El vigent Campió va pujar al podi en totes dues proves, però el cap de setmana va encimbellar al #89. Bagnaia: 160 | Martín: 144.

Motegi va proporcionar a Martí el seu tercer doblet de l’any, igualant el comptador de Bagnaia, però el vigent Campió del Món va mantindre el seu avantatge en la pugna pel títol en ser 3r en l’Sprint i 2n en el GP. No obstant això, ara només hi havia tres punts de diferència entre ells. Bagnaia: 319 | Martín: 316.

En l’última ronda del Campionat fins a la data, els dos primers classificats es van veure les cares en Sepang. Martín va superar a Bagnaia en el podi del Tissot Sprint, però els papers es van invertir el diumenge, quan l’italià va aguantar l’envit de l’espanyol i va completar el podi. Bagnaia: 412 | Martín: 398.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor