Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma els horaris del GP de Qatar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
marc
Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.

Moto GP confirma els horaris del GP de Qatar

Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.

Tan sols queden dues rondes per al final d’una èpica lluita pel títol. Després del duel entre Francesco Bagnaia i Jorge Martín a Malàisia, la diferència entre tots dos és actualment de 14 punts a favor de l’italià. Queden 74 en joc, amb els primers 37 per disputar aquest cap de setmana en el Gran Premi Qatar Airways de Qatar.

Abans de l’acció en la pista, els pilots hauran d’atendre els mitjans de comunicació, amb els dos primers classificats del Campionat compareixent a partir de les 12.00 (CET). Prèviament, podràs gaudir del MotoGP™ Podcast, així com del programa GearUp de MotoGP™ amb Jack Appleyard i Simon Crafar.

El divendres, l’acció tirarà a rodar a les 12.00 (CET) amb la primera sessió de Moto3™, abans de donar pas a Moto2™ 50 minuts després, abans que MotoGP™ inicie la seua particular acció a partir de les 13.45 (CET). La classe reina baixarà el teló de l’activitat en pista amb la Practice prevista a les 18.00 (CET). Els seus plats forts arribaran el dissabte, amb la QP a les 13.40 (CET) i el Tissot Sprint a les 18.00 (CET), i el diumenge amb la carrera a les 18.00 (CET).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor