Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 indica quan començarà la carrera del GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

La Fórmula 1 indica quan començarà la carrera del GP de Las Vegas

Fernando Alonso con el equipaje de Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Falten només uns dies per al Gran Premi inaugural de Las Vegas, ja que comença la primera part del doble títol de fi de temporada. Ací és a quina hora pots veure tota l’acció des dels carrers de Nevada aquest cap de setmana…

Max Verstappen ja va segellar el campionat de pilots i va guanyar les dues carreres anteriors als Estats Units enguany a Miami i Austin, mentre que el seu company d’equip en Red Bull, Sergio Pérez, té actualment un avantatge de 32 punts sobre Lewis Hamilton pel segon lloc en la classificació.

També hi ha una batalla pel segon lloc en el campionat de constructors encara per decidir amb Mercedes i Ferrari embardissats en una acalorada competència, i amb només dues carreres restants la diferència entre els rivals és de només 20 punts.

Aquest cap de setmana presenta un nou format en el qual la primera pràctica es durà a terme el dijous a la nit (hora local), seguida de la FP2 a mitjanit. La pràctica final serà el divendres a la nit, seguida de la classificació, novament a mitjanit. El Gran Premi en si començarà el dissabte a la nit a Las Vegas, a diferència del diumenge habitual, encara que és possible que encara es duga a terme el diumenge depenent d’on el mires. A Espanya, el GP començarà a les set del matí.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia