Més esport
»
»
»
»
»
Pirelli anuncia els neumàtics disponibles per al GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Pirelli anuncia els neumàtics disponibles per al GP de Las Vegas

Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Pirelli ha anunciat amb quin tres compostos hauran de jugar els pilots en el Gran Premi inaugural de Las Vegas aquest cap de setmana, l’última de tres carreres als Estats Units enguany. El proveïdor oficial de neumàtics de la F1 ha anunciat que portarà els tres neumàtics més blans de la seua gamma, vistos per última vegada en el GP de la Ciutat de Mèxic a l’octubre, i els equips podran recórrer al C3 (neumàtic dur), C4 (neumàtic mitjà) i el C5 (suaus).

Rebran dos jocs de neumàtics durs (marcats en blanc), tres jocs de neumàtics mitjans (marcats en groc) i huit jocs de neumàtics blans (marcats en roig), així com el neumàtic intermedi verd i el neumàtic blau de pluja.

«La Fórmula 1 torna als Estats Units per tercera vegada enguany, després de Miami i Austin», va dir el Director de Motorsport de Pirelli, Mario Isola. “I és amb un dels Grans Premis de l’any amb més ganes, a Las Vegas, on no s’havia vist el cim de l’automobilisme des de 1982.

“Aquesta serà una carrera increïble, ja que tots els dies hi ha espectacle a Las Vegas, i tots els que treballem en la Fórmula 1 volem oferir el tipus d’espectacle digne d’aquesta increïble ciutat. També serà un gran desafiament tècnic tant per als equips com per a nosaltres, ja que afrontem aquesta carrera sense referències reals a part de la simulació. Ningú havia conduït mai abans el circuit de Las Vegas Strip de 6,12 quilòmetres, que enguany ocupa el segon lloc després de Spa en termes de longitud total, caracteritzat per tres rectes i 17 corbes».

«Esperem que els cotxes tinguen nivells de càrrega aerodinàmica bastant baixos, similars als de Bakú o fins i tot Monza; aconseguir una velocitat màxima alta serà clau per a ser competitius. Totes les sessions es desenvoluparan a la nit, amb temperatures ambientals i de pista inusuals per a un cap de setmana de carreres; més similars als que es trobaven quan es realitzaven proves de pretemporada a Europa».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia