Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket cau amb honor davant el Real Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau amb honor davant el Real Madrid

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket ho va donar tot davant una Fonteta encesa però no va poder frenar la temporada perfecta del Real Madrid i va caure per 73-76 en un partit en el qual va entrar empatat en l’últim minut. Un primer quart estratosfèric de Davies (18 punts en el primer acte) va permetre a l’equip taronja sobreviure al bon inici dels blancs i en el segon acte va millorar en defensa i va trobar encert en Ojeleye per a anar-se guanyant de sis al descans. La reacció visitant va arribar després del descans amb un parcial de 0-9 que va tallar Xabi i l’equip taronja es va agarrar des de la defensa per a entrar un a baix en l’últim acte. En un quart final de defenses intensíssimes, l’encert de Hezonja va trobar la resposta de Jones, però Campazzo va decantar la balança del costat blanc.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Chris Jones, Xabi López-Arostegui, Víctor Claver, Damien Inglis i Brandon Davies. Un triple del pivot taronja va replicar al mat inicial de Tavares i un encert des de la mitjana distància de Jones al triple de Campazzo però els tirs lliures van posar per davant a l’equip blanc amb el 5-9. Jones va trobar a Davies que va convertir en dos punts una pilota penjada i el pivot taronja es va fabricar el camí a l’anella. Un 2+0 de Inglis ho mantenia equilibrat fins que cinc punts seguits de Deck col·locaven el 11-16 en arribar a la meitat del primer acte. Davies i Inglis anotaven per a equiparar el moment ofensiu de Deck i Musa i empatar de nou el partit a 21 i malgrat els tirs lliures de Deck, un triple i una cistella des de la mitjana distància de Davies (18 punts en el primer quart) col·locaven a dalt a l’equip taronja per a arribar amb 26-24 al final dels primers deu minuts.

Dos tirs lliures de Bouba i dues safates de Jovic estiraven a cinc la renda local el que portava a Chus Mateo a parar el partit. Tot i l’aturada, Touré va baixar un alley-oop però Hezonja des de la mitjana distància col·locava el 34-29. Un triple de Ojeleye va ser contestat per un altre de Campazzo i un mat de Hezonja col·locava el 37-34 en arribar a la meitat del segon acte. Llull va continuar retallant l’avantatge valencià fins a deixar-la en un però un mat amb addicional de Ojeleye i una recuperació que acabava amb Xabi trobant a Damien baix l’anella ho estirava de nou a sis i portava al tècnic blanc a gastar el seu altre temps mort. Semi va retornar el triple de Rudy i Davies es va fabricar la cistella i tot i un triple de Yabusele, un encert de Jones sobre la botzina del descans ho manava a l’intermedi amb 49-43.

I la segona meitat va començar de la mateixa manera amb una acció individual de Jones a la qual li va replicar Deck amb una altra, Musa es va trobar una pilota solta i Deck va rebotejar en atac i un triple de Campazzo posava el 51-52 al pas pel minut 23. Xabi va tallar el parcial en 0-9 amb una cistella en la pintura i després després d’una recuperació va córrer el camp per a la safata però Deck i Musa tornaven a col·locar per damunt al quadre visitant amb el 55-58. Inglis va anotar en la pintura i Ojeleye va convertir un tir lliure d’una tècnica a la banqueta blanca en un moment en el qual les defenses s’imposaven als atacs fins que el propi Ojeleye va atacar a Tavares i va anotar tot i el contacte abans d’un triple de Hezonja al qual va replicar Reuvers amb un 2+0 per a deixar-ho en 62-63 amb deu minuts per jugar.

A l’equip taronja li va faltar encert en l’inici de l’últim acte i Tavares i Llull col·locaven el 62-67 abans que Davies ficara la primera i Inglis es fabricara la safata contra tot i contra tots. En la següent acció, Tavares es va danyar el genoll i en l’altre costat l’equip taronja va aconseguir dues boles extra perquè Jones convertira i tornara a posar per damunt al quadre taronja en entrar en els últims cinc minuts. Un triplàs de Hezonja possava el 68-70 i encara que l’equip taronja va tancar la seua anella en les següents accions, no aconseguia anotar fins a una safata de Jones per a entrar igualats en els últims dos minuts. Hezonja va posar el 70-72 però després de la pèrdua valenciana, la defensa de Ojeleye va provocar els passos del croat i Jones va convertir en l’altre costat. Campazzo va atacar l’anella per al 72-74 amb 34 segons per jugar. El tir de Jones no va entrar i malgrat que va capturar el rebot ofensiu, Inglis no va aconseguir anotar entre un bosc de braços. Campazzo no va perdonar des del tir lliure i l’última acció a la desesperada no va eixir bé perquè el partit acabara amb 73-76.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia