Més esport
»
»
»
»
»
Leclerc és el més ràpid en els lliures dos per davant de Sainz i Alonso

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Leclerc és el més ràpid en els lliures dos per davant de Sainz i Alonso

Carlos Sainz i Charles Leclerc compitiendo en el GP de Monza. Foto: Fórmula 1.

Charles Leclerc va marcar el ritme per davant del seu company d’equip en Ferrari, Carlos Sainz, i del seu rival en Aston Martin, Fernando Alonso, durant una atrafegada i prolongada segona sessió d’entrenaments per al Gran Premi de Las Vegas que es va desenvolupar fins a les primeres hores del matí del divendres.

Després d’una FP1 acurtada , una sèrie de bloquejos i excursions fora de la pista van omplir els primers minuts de la FP2 retardada mentre els pilots guanyaven velocitat en el circuit de Las Vegas Strip de 6.201 quilòmetres i 17 corbes i s’acostumaven a les seues característiques.

Així ha sigut durant la major part de la temporada 2023, Verstappen es va posar a la feina i va liderar la carrera inicial amb un temps de 1m 38.209s amb el pneumàtic de compost mitjà de Pirelli, col·locant-se per davant dels Ferrari i el Williams d’Alex Albon.

Amb una sèrie de plans de carrera duts a terme durant la sessió estesa de 90 minuts, Verstappen es va obrir camí superant a Leclerc en la recta posterior i en l’estreta seqüència de les corbes 14, 15 i 16 al voltant d’un terç del camí, la qual cosa va provocar que aquest últim fer broma per la ràdio dient que “Max ja està corrent”.

Si bé Verstappen va tornar a la pista i va realitzar una carrera més neta amb els blans, va anar Sergio Pérez qui va acabar com el més ràpid dels Red Bull en la quarta posició, amb l’Alfa Romeo de Valtteri Bottas superant a l’actual campió del món fins al cinqué lloc.

Nico Hulkenberg va aconseguir amb el seu Haas un impressionant seté lloc, encara que no sense rebre una bandera blanca i negra per no seguir les instruccions del director de carrera en l’entrada a boxs, seguit per l’altre Aston Martin d’ocasió Stroll.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia