Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen guanya a Leclerc i Checo Pérez en el GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Max Verstappen celebrando en el podio. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen guanya a Leclerc i Checo Pérez en el GP de Las Vegas

Max Verstappen celebrando en el podio. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen, de Red Bull, va haver de treballar intensament per a aconseguir la seua victòria número 18 de la temporada, ja que va sobreviure a una penalització de temps, un xoc separat i múltiples períodes de Safety Car per a prendre la bandera a quadres primer en el Gran Premi de Las Vegas.

La carrera de Verstappen va començar amb un moviment audaç sobre Charles Leclerc, guanyador de la pole, en la corba 1, però els comissaris van decidir que va obligar el seu rival de Ferrari a eixir de la pista en fer-ho, cosa que significa que s’agregarien cinc segons a la seua primera parada en boxs.

Com a resultat, havent perdut algunes posicions més després d’eixa parada, Verstappen va haver de lluitar per a recuperar-se i una col·lisió amb George Russell de Mercedes, que va danyar el seu aleró davanter, va afegir un altre desafiament a la mescla.

No obstant això, després del Safety Car que es va desplegar en resposta i una altra visita a boxs per a canviar pneumàtics, Verstappen va il·luminar la pantalla de cronometratge una vegada més, avançant al seu company d’equip Sergio Pérez i a Leclerc per a la victòria al final d’una carrera dramàtica al Ciutat de llums.

En reflexionar sobre la seua carrera després de baixar-se del cotxe, Verstappen va dir: “Va ser difícil. Vaig intentar fer-ho [amb Leclerc] al principi. Crec que tots dos frenem bastant tard, després em vaig quedar sense agarre i acabem un poc oberts, per la qual cosa els comissaris em van penalitzar per això.

“Per descomptat, això ens va posar un poc a la defensiva, vaig haver de passar a bastants actuacions i després el Safety Car va eixir novament. En eixe moment ja estaven succeint moltes coses en la carrera. Una vegada que vam tindre el missatge fins al final, vam poder anar a tota velocitat.

“Es podia veure clarament que el DRS per ací era molt poderós, per la qual cosa fins i tot quan prenies la davantera, si el que estava darrere romania en el DRS, encara tindria l’oportunitat d’atacar-te. Crec que va generar moltes bones carreres, així que definitivament va ser molt divertit”.

Verstappen després es va prendre un moment per a parlar sobre les repercussions del seu incident amb Russell caigut en la corba 14 i per quina Red Bull va optar per no canviar o ajustar el seu aleró davanter danyat. Si bé Verstappen va triomfar, Pérez no va aconseguir aconseguir un doblet amb Red Bull quan Leclerc es va recuperar del seu propi error per a saltar durant l’última volta, cosa que va significar que el seu Ferrari va dividir a les actuacions dels actuals campions del món en el podi.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia