»
»
El Family Cash Alzira FS continua sense guanyar a Primera

Family Cash Alzira FS

El futbol sala no està sent gens just amb el Family Cash Alzira FS. L’equip de Braulio Correal es tornà a quedar molt prop de guanyar un partit a la màxima categoria, però de nou no va ser capaç de conservar el seu avantatge, i finalment el partit va a acabar 2 a 2. Ribera Navarra va traure un empat per a sumar un punt més de diferència respecte al descens.

L’encontre no podia començar millor per als valencians. Rafa Usín avançava als seus, però Gabi Vasques empatà abans del descans. Ja a la segona part, Peiró tornava a ficar per davant a Alzira i, a més a més, Hamza veia l’expulsió. Semblava que era el moment ideal per a marcar un gol més i sentenciar el partit, però el que arribà va ser el de l’empat. Finalment, acabà 2 a 2.