Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso reflexiona sobre el seu resultat en el GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Fernando Alonso reflexiona sobre el seu resultat en el GP de Las Vegas

Fernando Alonso estrechando la mano de Max Vertappen. Foto: Aston Martin F1.

Stroll va apostar pels blans al principi i va funcionar, ja que va saltar de la posició 19 en la graella al top 10. En optar assenyadament per descartar-los sota el primer cotxe de seguretat, el canadenc va mantindre la seua carrera neta des d’allí per a reclamar el retorn al cinqué lloc. Quant a Alonso, va fer una virolla en l’eixida només després d’una gran escapada, sense trobar agarre algun en la corba 1. Això ho va relegar al final del grup, però malgrat diverses batalles en la pista amb el seu compatriota espanyol Sainz, va aconseguir per a tornar també al top 10.

«Estic feliç d’acabar aquest cap de setmana de carrera amb alguns punts. Especialment perquè estava mirant en direcció contrària després de l’incident en la corba un a l’inici de la carrera. Aprofitem al màxim el cotxe de seguretat i després recuperem algunes posicions».

«En general vaig pensar que les carreres van ser divertides aquesta nit i va haver-hi grans batalles en la pista. Va haver-hi prou granulat i baixos nivells d’agarre, però com a esport aprendrem molt per a les carreres a Las Vegas l’any vinent. Ens dirigim a Abu Dhabi i ho donarem tot en la batalla per la quarta posició en el Campionat de Constructors».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia