Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz parla de la seua remuntada en el GP de Las Vegas

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz parla de la seua remuntada en el GP de Las Vegas

Carlos Sainz sonriente con Ferrari. Foto: Scuderia Ferrari.

Leclerc va ser espentat cap a la corba 1 per Verstappen, però després de quedar segon en les primeres etapes va aconseguir avançar al Red Bull per mèrit. Va ser amable amb els seus pneumàtics, va allargar el seu primer stint i semblava estar llest per a guanyar. Però el moment del segon cotxe de seguretat li va costar, ja que va permetre als seus rivals entrar en boxs per a realitzar una parada lliure per a canviar neumàtics.

Els dues Red Bull li van tancar el pas i tots dos li van avançar, encara que Leclerc es va defensar magníficament per a llançar una jugada en l’última volta i enxampar a Pérez dormint. Quant a Sainz, va colpejar a Hamilton en l’eixida, la qual cosa li va fer girar. En la part posterior del camp, va fer bé de recuperar-se a través del camp i arribar als punts.

«Ha sigut un bon cap de setmana per a l’equip a pesar que va ser una carrera dura per a mi. Vam tindre problemes amb la temperatura del motor perquè estàvem corrent en el mitjà de l’escamot i va ser difícil recuperar posicions ràpidament».

«No obstant això, aconseguim l’estratègia canviant a dues parades i la segona part de la carrera va ser millor, recuperant algunes posicions per a acabar P6. Va ser un cas de limitació de danys després de la penalització i de sumar punts molt importants per als constructors. ‘ campionat. No veig l’hora de córrer a Abu Dhabi la setmana vinent. La lluita pel segon lloc encara continua i farem tot el possible per a aconseguir-lo».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia