Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma l’horari del GP de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Moto GP confirma l’horari del GP de la Comunitat Valenciana

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Després de 19 rondes d’un apassionant Campionat del Món de MotoGP™ 2023, ens encaminem a una ‘season finale’ decisiva a València. 21 punts separen a Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) i Jorge Martín (Prima Pramac Racing) i amb 37 en joc, tot està per decidir en el Circuit Ricardo Tormo!

Abans que comence l’acció en la pista, tots dos aspirants al títol compareixeran davant els mitjans de comunicació el dijous en una roda de premsa a les 17.00 (CET). Tant Bagnaia com Martín valoraran la prèvia de l’acció del cap de setmana, en una compareixença que formarà part del MotoGP™ GearUp, que arrancarà a partir de les 16.00 amb Jack Appleyard i Simon Crafar i inclourà el MotoGP™ Podcast.

El divendres començaran les primeres tandes del cap de setmana a les 09.00 (CET) amb Moto3™, seguides de Moto2™ a les 09.50 i la categoria regna a les 10.45. La classificació de Moto GP començarà a les 10.50 i la Sprint a les 15.00. Finalment, la carrera serà el diumenge 26 de novembre a les 15.00.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor