»
»
El Family Cash Alzira FS passa de ronda patint a Cerdanyola del Vallés

Cerdanyola - Family Cash Alzira FS

El Family Cash Alzira FS ha superat la quarta ronda de la Copa del Rei (primera en la qual entraven els equips de Primera Divisió) a un partit més igualat del que es pensava a Cerdanyola del Vallés. Els valencians van començar com un tir i feia la impressió que l’eliminatòria ja estava sentenciada a la primera part, però acabaren patint per a passar de ronda.

El resultat va ser de 4 a 5 i els azirenys van tindre cinc golejadors distints: Rubi, Carlitos, Joaki, Naranjo i Gon. El conjunt català va arribar als últims dos minuts tan sols un gol per darrere al marcador i amb la possibilitat de traure el porter jugador, però els de Braulio s’aplicaren en defensa a estes últimes jugades, guanyaren i estaran al sorteig de la cinquena ronda, que serà el dijous.