Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 anuncia l’horari de l’última carrera de la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Verstappen saliendo de boxes. Foto: Fórmula 1.

La Fórmula 1 anuncia l’horari de l’última carrera de la temporada

Verstappen saliendo de boxes. Foto: Fórmula 1.

Falten només uns dies per al final de temporada del Gran Premi d’Abu Dhabi i ací és a quina hora pots veure als pilots lluitar en el circuit de Yas Marina, per última vegada enguany. És possible que Max Verstappen i Red Bull ja hagen guanyat tots dos títols, però hi ha molt en joc a Abu Dhabi. La batalla pel quart lloc en el campionat de pilots arribarà fins al final amb només 12 punts separant a Fernando Alonso, Carlos Sainz, Lando Norris i Charles Leclerc.

A més, Ferrari està ara a quatre punts del segon classificat, Mercedes, en el campionat de constructors. McLaren i Aston Martin també lluitaran per la quarta posició, mentre que Williams busca competir amb AlphaTauri, Alfa Romeo i Haas pel seté lloc.

L’acció d’aquesta finalitat de setmana comença amb la FP1 i la FP2 el divendres 24 de novembre, en preparació per a la FP3 i la classificació el dissabte 25 de novembre, i el Gran Premi d’Abu Dhabi que posa fi a la temporada el diumenge 26 de novembre. La carrera serà el diumenge a les dues de la tard hora espanyola.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia