Més esport
»
»
»
»
»
Les opcions de Bagnaia per a ser campió abans de la carrera del diumenge

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

Les opcions de Bagnaia per a ser campió abans de la carrera del diumenge

Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

La lluita pel títol de 2023 ha sigut apassionant, però ja està a punt d’arribar a la seua fi. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) afronta l’últim cap de setmana de Gran Premi de la temporada amb un avantatge de 21 punts respecte al seu màxim rival Jorge Martín (Prima Pramac Racing) després d’un diumenge complicat per a l’espanyol en el marc del GP de Qatar. Però encara queden 37 punts per repartir, per la qual cosa res està decidit.

No obstant això, ‘Pecco’ comptarà amb el seu primer ‘match point’ durant el Tissot Sprint del dissabte en el Circuit Ricardo Tormo, però és cert que Martín s’ha proclamat ‘rei’ dels Sprints enguany, i segur que està disposat a fer els mateix en aquesta ocasió per a portar la batalla fins a la vertadera ‘season finale’.

Els comptes per al número ‘1’ són senzilles. Si Bagnaia supera al seu rival en quatre punts o més el dissabte, revalidarà la desitjada corona. En definitiva, això és el que ha de fer Francesco Bagnaia per a coronar-se Campió del Món de MotoGP™ 2023 aquest cap de setmana:

– Bagnaia gana i Martín no acaba millor que 3r

– Bagnaia acaba 2n i Martín no acaba millor que 5é

– Bagnaia acaba 3r i Martín no acaba millor que 7é

– Bagnaia acaba 4t i Martín no acaba millor que 8é

– Bagnaia acaba 5é i Martín no acaba millor que 9é

– Bagnaia acaba 6é i Martín no aconsegueix cap punt

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor