Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket anuncia descomptes importants a la seua botiga oficial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket anuncia descomptes importants a la seua botiga oficial

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket oferirà als seus aficionats l’opció d’aprofitar-se d’ofertes i descomptes únics en ocasió del Black Friday i del Cyber Monday tant a les botigues oficials de la Fonteta i L’Alqueria del Basket com a la botiga en línia. Continua llegint per a descobrir tots els avantatges.

El divendres 24, Black Friday

Durant el divendres 24 de novembre, el Black Friday et permetrà portar-te alguns dels productes més demandats del nostre catàleg de marxandatge oficial amb sucosos descomptes.

  • Podràs comprarqualsevol producte de la col·lecció de la present temporada 23-24 des d’un 10% i fins al 40% de descompte, una promoció que podràs sumar al teu descompte del 10% d’abonat.

Tots estos descomptes seran aplicables a la nostra botiga situada a la Fonteta, a la botiga de L’Alqueria del Basket, així com a la nostra botiga en línia a la que pots accedir en el següent enllaç

Quins són els productes estrela del nostre Black Friday?

Esta és la nostra promoció per a peces de la temporada 23-24. Recorda que, si eres abonat del Valencia Basket, a més del descompte, podràs afegir el teu descompte del 10% d’abonat.

PRODUCTES PVP PVP B FRIDAY
Camiseta de joc 60,00 € 54,00 
Pantaló de joc 40,00 € 32,00 
Dessuadora entrenament 40,00 € 28,00 
Polo 40,00 € 24,00 €
Xandall 100,00 € 80,00 €
Dessuadora caputxa 55,00 € 46,75 

I el dia 27… el CyberMonday

Si lo teu és la compra digital, el dilluns 27 de novembre pots adquirir els productes des del teu dispositiu sense despeses d’enviament per a qualsevol destí. Totes les compres hauran de ser en línia.

Recorda que totes dues promocions seran vàlides fins a fi d’existències dels productes que es volen comprar.

Ací tens els horaris de les nostres botigues!

Recorda que pots vindre a la nostra botiga situada a la Fonteta en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 14 i de 15 a 19 hores a més d’en els dies en què juguem com a local, sempre que tingues entrada o abonament per al partit. D’altra banda, pots vindre a la nostra botiga de L’Alqueria del Basket situada a l’entrada de la instal·lació en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 20 hores. Per a horaris de caps de setmana o dies festius locals o nacionals, avisarem en cada cas.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia