Més esport
»
»
»
»
»
Àlex Rins confia en poder competir en el GP de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Alex Rins subido en su moto. Foto: LCR Team.

Àlex Rins confia en poder competir en el GP de València

Alex Rins subido en su moto. Foto: LCR Team.

El pilot espanyol espera obtindre l’apte necessari per a participar en l’últim Gran Premi de la temporada 2023 i acomiadar-se d’LCR Honda Castrol abans d’embarcar-se en la seua nova aventura amb Yamaha. Alex Rins (LCR Honda Castrol) es prepara per a participar en el Gran Premi Motul de la Comunitat València i posar fi a la temporada 2023.

El pilot espanyol va patir una fractura a la cama el mes de juny, en el marc del Gran Premi d’Itàlia. Rins va iniciar ràpidament un llarg procés de recuperació que li va permetre participar activament en els Grans Premis del Japó, Indonèsia i Austràlia. Desgraciadament, una complicació posterior va fer necessària una intervenció quirúrgica. Ara, després d’una recuperació satisfactòria, el número ’42’ està llest per a competir amb LCR Profunda per última vegada, a l’espera de rebre el ‘fit’ dels metges del campionat durant la jornada del dijous.

El sis vegades guanyador de carreres de MotoGP™, canviarà d’aires per a 2024 després de signar un acord amb Monster Energy Yamaha MotoGP™. L’espanyol debutarà amb la YZR-M1 durant el Test Oficial de València dimarts que ve.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor