Més esport
»
»
»
»
»
McLaren fitxa a un prometedor pilot per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pato O'Ward con los colores de McLaren. Foto: Fórmula 1.

McLaren fitxa a un prometedor pilot per a la pròxima temporada

Pato O'Ward con los colores de McLaren. Foto: Fórmula 1.

El mexicà Pato O’Ward va obtindre l’ascens al grup de pilots reserva de McLaren per a la temporada 2024, combinant el paper amb els seus deures de conducció per a Arrow McLaren en IndyCar.

O’Ward ha anat augmentant constantment la seua experiència amb maquinària de F1, participant en diverses proves de desenvolupament en el MCL35M (el cotxe utilitzat en 2021), a més de conduir en la prova de joves pilots de 2021 a Abu Dhabi i en la FP1 en el Gran Abu Dhabi de l’any passat. Premi.

Després d’acabar quart en el campionat de IndyCar d’enguany, amb set podis, va acumular suficients punts per a qualificar per a una Súper Llicència que li va aplanar el camí per a ascendir al rol de reserva de McLaren.

El jove de 24 anys, que es va unir a la família McLaren Racing en 2020, s’unirà al guanyador de les 24 Hores de Le Mans, Ryo Hirakawa, en el grup de reserva de l’equip papaia per a 2024. Estaran disponibles per a intervindre si els pilots habituals Lando Norris i Oscar Piastri no poden conduir.

O’Ward tindrà més temps en l’acte a Abu Dhabi enguany, amb el mexicà conduint en la FP1 el divendres i en la prova de posttemporada del dimarts en Yas Island.

“Amb el calendari tan extens, és prudent assegurar-nos de tindre un ampli grup de conductors als quals puguem recórrer si és necessari. Esperem veure-ho progressar en aquest nou rol”.

O’Ward va afegir: “Estic entusiasmat per assumir aquest nou rol dins de la família McLaren Racing. He passat molt de temps amb l’equip de F1, havent conduït anteriorment en entrenaments lliures i participat en algunes proves».

“Sempre he dit que mai és un mal dia quan et puges a un cotxe de F1, així que espere unir-me al grup de pilots de reserva per a l’any vinent juntament amb les meues tasques de conducció amb Arrow McLaren. Gràcies a Andrea i Zak per aquesta gran oportunitat”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia