Més esport
»
»
»
»
»
Els resultats de la primera pràctica en l’últim cap de setmana de la temporada en Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Els resultats de la primera pràctica en l’últim cap de setmana de la temporada en Moto GP

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Amb motiu de l’arrancada del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, les estreles de MotoGP™ van eixir al Circuit Ricardo Tormo per a disputar una FP1 que va acabar amb el francés Johann Zarco (Prima Pramac Racing) al capdavant després de marcar un registre d’1.30.191 en el seu últim ‘estafe attack’. El pilot de Prima Pramac va superar a un fortíssim Fabio Di Giannantonio (Gresini Racing MotoGP™) i al seu company d’equip i aspirant al títol, Jorge Martín (Prima Pramac Racing).

Amb el tercer lloc de la general sota el seu domini de manera matemàtica, Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) va eixir per nota i va acabar 4t la primera sessió del dia, just per davant de Maverick Viñales (Aprilia Racing) i Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP™). En el seu últim cap de setmana amb els colors de Repsol Honda després d’11 reeixides temporades, Marc Márquez (Repsol Honda Team) va estrényer les dents des del primer minut per a rodar en el llocs davanters i finalment ser 7é.

El rookie Augusto Fernández (GASGAS Factory Racing Tech3) va marcar el huité millor temps del matí, per davant de Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team) i Alex Márquez (Gresini Racing MotoGP™), que es va anar al sòl. Amb la missió de defensar la seua corona mundial, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) va començar el divendres amb cautela i només va ser 13é. Joan Mir (Repsol Honda Team) i Takaaki Nakagami (LCR Honda IDEMITSU) van patir sengles caigudes i en el cas de l’espanyol va ser trasllat a l’hospital per a més revisions mèdiques. La PR de MotoGP™ del GP de València arrancarà a les 15.00 (CET).

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor