Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket cau a Atenes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket cau a Atenes

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket no va poder tallar la seua ratxa negativa en l’Eurolliga en caure en la pista del Panathinaikos Aktor Athens per 90-73 en un partit en el qual va ser sempre per darrere i va ser superat per la intensitat del conjunt local i la seua falta d’encert. Encara que va intentar reaccionar amb un bon inici d’últim quart, no va haver-hi marge per a la remuntada. L’equip grec va començar crivellant des de darrere de la línia de tres al quadre taronja ficant nou dels primers tretze triples que van intentar i encara que va millorar arrere i va aconseguir rebaixar el seu desavantatge amb un parcial de 0-9 en el segon quart, a València Basket li va faltar trobar encert en el tir per a poder anar-se al descans perdent per menys dels 14 punts a baix amb els quals es va anar a l’intermedi. Un altre parcial grec després del descans va fer créixer l’avantatge local per damunt dels vint punts però València Basket va canviar el plantejament defensiu, va anar anotant des del tir lliure i va retallar a nou a cinc minuts del final però els homes importants del Panathinaikos van tancar el partit amb triomf local.

L’entrenador Álex Mumbrú va començar el partit amb el quintet format per Chris Jones, Kassius Robertson, Josep Puerto, Damien Inglis i Brandon Davies. El pivot taronja va inaugurar el marcador des de la seua distància favorita i després de l’encert inicial dels grecs Inglis va anotar l’anella passada. Però Panathinaikos Aktor Athens va convertir les seues tres primeres accions en tres triples per a posar-se ràpid per davant, allargant fins al 11-4 amb una cistella de Sloukas. Un 2+1 de Davies i un triple de Puerto van encendre l’ofensiva taronja però una cistella amb addicional de Lessort i un triple de Grant ho deixaven en 19-10 en arribar a la meitat del primer quart. Lessort col·locava el desavantatge taronja per primera vegada per damunt de la desena però Jones va trobar el camí a l’anella i després va assistir a Touré per a baixar un alley-oop. Grant siguó crivellant des de l’exterior però Reuvers va encadenar dues cistelles abans d’un triple de Mantzoukas (6 de 9 per als grecs en el primer acte des de darrere de la línia) que el deixava en 27-18 al final del primer quart.

Altres dos triples locals portaven a Mumbrú a parar l’encontre amb 33-18 a un poc més de huit minuts i mig per al descans. Però l’encert taronja no arribava i els triples de l’equip verd continuaven entrant fins que un 2+0 de Touré tallava el parcial en 12-0. Jones i Xabi van allargar el parcial taronja i un 2+1 de Ojeleye baixava el desavantatge de la desena abans d’una cistella amb addicional de Sloukas per al 39-27 a menys de cinc minuts per al descans. Un triple de Ojeleye va ser contestat pel tercer de Mantzoukas i en les següents accions l’equip taronja no va aconseguir ficar però va estar millor arrere i una antiesportiva sobre Vildoza es va quedar en un punt. El conjunt grec anava sumant des del tir lliure anara de les personals o d’una tècnica a Mumbrú per a tornar a estirar el seu avantatge als quals Valencia Basket només va poder oposar alguns encerts des de la línia de personal per a arribar al descans amb 49-35.

Valencia Basket va voler apretar arrere després del descans però seguia sense aconseguir anotar i Mitoglou va estirar l’avantatge de nou fins a la màxima abans d’un triple de Xabi. L’equip taronja es va frustrar amb les seues dificultats per a anotar i va començar a perdre pilotes, un problema que no havia tingut en la primera meitat, la qual cosa va portar a Mumbrú a parar el partit amb 60-38 en arribar al minut 23. Un parell de mats de Touré i uns tirs lliures de Ojeleye van ficar algo en l’ofensiva taronja, però el Panathinaikos Aktor anotava en cada viatge per a mantindre estable el seu avantatge. L’equip taronja va anar trobant punts de la mà de Jones, Ojeleye i especialment Harper per a no deixar créixer l’avantatge verd per a arribar amb 72-53 amb deu minuts per jugar.

L’equip taronja va canviar a una defensa en zona i va traure a jugadors amb energia, la qual cosa va propiciar una bona eixida a l’últim acte i va portar a Ataman a ficar en el camp a la seua parella interior titular. Liderats per l’energia i la velocitat de Harper, Valencia Basket va anar traient viatges a la línia del tir lliure per a aconseguir un parcial que li va permetre acostar-se a dotze abans d’un triple de Grigonis. L’equip taronja continuava anotant des del tir lliure per a anar menjant-se desavantatge i Jones va trobar a Pradilla per a baixar el desavantatge de la desena. Vildoza col·locava el 77-66 amb cinc minuts per jugar i Panathinaikos va tornar a estirar el seu avantatge encara que dues safates seguides de Jones ficaven a l’equip taronja deu a baix en els últims tres minuts. Un triple de Grigonis va acabar definitivament amb qualsevol indici de remuntada en un partit que va acabar amb el marcador de 90-73.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia