Més esport
»
»
»
»
»
Francesco Bagnaia es converteix en campió del món de Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Bagnaia celebrando una victoria. Foto: MotoGP.

Francesco Bagnaia es converteix en campió del món de Moto GP

Bagnaia celebrando una victoria. Foto: MotoGP.

Un final de bogeria per a una temporada realment apassionant. Després de protagonitzar una magnífica eixida, dos errors van condemnar totes les opcions d’un Jorge Martín (Prima Pramac Racing) que es va acabar anant al sòl mentre tractava d’aconseguir a un impecable Francesco Bagnaia. L’italià aconsegueix així el seu segon títol consecutiu de MotoGP™ i fa història en convertir-se en el primer pilot a defensar amb èxit el número ‘1’ en el seu carenat des de Mick Doohan i passa a la història com el Campió de la nostra 75a temporada de carreres. A més, com els grans campions, ‘Pecco’ va aconseguir la seua tercera corona en total guanyant la carrera per davant de Johann Zarco i Brad Binder després de la sanció imposada a Fabio Di Giannantonio per una incorrecta pressió en els pneumàtics. L’italià va travessar línia de meta segon.

Des de la ‘pole position’ Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) va prendre el lideratge de la carrera per davant d’un Jorge Martín (Prima Pramac Racing) que va eixir per totes disposat a lluitar de tu a tu amb el líder per la victòria després de remuntar des de la sisena plaça. Les dos KTM oficials de Brad Binder i Jack Miller copaven el Top 5. La primera caiguda va arribar amb Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) després d’un incident amb Marc Márquez.

A l’inici de la tercera volta, Martín va tractar d’avançar a ‘*Pecco’ en l’entrada a la primera corba, però es va anar llarg i es va veure relegat fins a la huitena posició just per darrere de Maverick Viñales (Aprilia Racing) i Alex Márquez (Gresini Racing MotoGP™). Però el ’89’ no tenia res a perdre i va començar a recuperar places amb encara 24 voltes. Però a 22 voltes per al final va arribar el moviment que ho va canviar tot. Després d’aconseguir superar a Viñales, Martín es va emportar posat a Marc Márquez que va patir un dur ‘highside’. Tots dos pilots es van anar al sòl, la qual cosa donava matemàticament el títol a Bagnaia.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor