Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen acomiada la temporada amb una nova victòria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen acomiada la temporada amb una nova victòria

Max Verstappen celebra su victoria en Monza. Foto: Fórmula 1.

Max Verstappen va convertir amb confiança la pole *position en victòria durant el Gran Premi d’Abu Dhabi que va tancar la temporada el diumenge a la nit, sumant 19 victòries en 22 carreres en el que ha sigut un any notable per a l’holandés i el seu equip Red Bull.

Verstappen es va defensar de Charles Leclerc en la carrera fins a la primera corba i durant la primera tornada abans de consolidar el seu avantatge i allunyar-se gradualment, prenent la bandera a quadres còmodament per davant del grup perseguidor mentre es posava el sol en la campanya 2023.

Sergio Pérez va travessar la meta en segona posició per a Red Bull, però una penalització de cinc segons per un xoc amb Lando Norris de McLaren el va degradar a la quarta posició quan es van confirmar els resultats, deixant a Leclerc segon i al Mercedes de George Russell tercer.

Leclerc havia sigut segon en la ruta fins a les últimes voltes, quan va decidir deixar que Pérez ho avançara i intentar generar una bretxa suficient entre el Red Bull i Russell per a augmentar les possibilitats de Ferrari de véncer a Mercedes i ocupar el segon lloc en la classificació de constructors, però no anava a ser.

Norris va haver de conformar-se amb el cinqué lloc després de la seua trobada amb Pérez, la posició en la qual va començar gràcies al seu costós error en la classificació, amb el seu company d’equip Oscar Piastri prenent el sisé lloc del Aston Martin de Fernando Alonso i Yuki Tsunoda de AlphaTauri.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia