Més esport
»
»
»
»
»
Els pilots de Moto GP per a la temporada 2024

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Els pilots de Moto GP per a la temporada 2024

Pilotos entrando en la línea de meta. Foto: Moto GP.

Després del tancament de la temporada 2023 a València, s’han confirmat els últims moviments relacionats amb l’alineació de pilots per a cada equip de cara a la temporada 2024. A continuació, repassem com quedarà la graella de cara al pròxim curs, fàbrica per fàbrica:

Sabem que Enea Bastianini té contracte per a 2024 amb Ducati, però no directament amb l’equip oficial. No hi ha espai per als dubtes, ja que, durant el GP de Catalunya, Davide Tardozzi va confirmar que ‘La Bèstia’ tornarà a formar dupla al costat de ‘Pecco’ la pròxima temporada.

A l’inici de l’any, Jorge Martín (Prima Pramac Racing) havia sigut fortament vinculat amb una eixida de Ducati. Yamaha era el destí més sonat per a l’espanyol, però eixos rumors van desaparéixer després de l’anunci de la fàbrica japonesa. Ara, no obstant això, Martín ha resolt qualsevol conversa sobre la seua marxa de Ducati.

On sí que quedava un interrogant era sobre el pròxim company d’equip de Martín després de l’eixida de Johann Zarco. Finalment, el triat va ser Franco Morbidelli després de la seua eixida de Yamaha. En *Gresini Racing figura amb contracte Alex Márquez, que comptarà amb el seu germà com a company d’equip. Marc Márquez (Repsol Honda Team) i l’equip de Nadia Padovani van oficialitzar la seua unió per a 2024.

Pel que respecta al Mooney VR46 Racing Team, tant Marc Bezzecchi com Lucca Marini estaven cridats a continuar vestint els colors del VR46 en 2024 després de rubricar els seus nous contractes amb l’estructura de Valentino Rossi. No obstant això, el ’10’ donaria la sorpresa en decidir fitxar pel Repsol Honda Team com a relleu de Marc Márquez. En el seu lloc arribaria Fabio Di Giannantonio després de cedir el seu seient en Gresini al ’93’.

Abans del Gran Premi de Gran Bretanya, Yamaha va confirmar que Franco Morbidelli deixaria el Monster Energy Yamaha MotoGP™ al final de la temporada 2023. I poc després, Alex Rins (LCR Honda Castrol) va ser anunciat com el seu substitut. Pel que l’alineació definitiva per a la marca de Iwata en 2024 estarà composta per Quartararo i Rins.

L’equip oficial de la fàbrica austríaca està tancat. Binder i Miller compten amb contracte per a 2024. El mateix ocorre amb la dupla de GASGAS Factory Racing Tech3 després dels últims moviments anunciats. Pedro Acosta (Red Bull KTM All) i Augusto Fernández pilotaran la RC16 de GASGAS en 2024 mentre que a Pol Espargaró se li confiarà un paper crucial en el projecte, si bé encara es desconeix la seua naturalesa.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor