Més esport
»
»
»
»
»
Pedro Acosta utilitzarà un nou número en Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Pedro Acosta utilitzarà un nou número en Moto GP

Pedro Acosta con su trofeo. Foto: Red Bull KTM.

Després de diverses setmanes repletes d’especulacions, s’ha revelat el número que vestirà la màquina de Pedro Acosta (GASGAS Factory Racing Tech3) en MotoGP™. El vigent Campió del Món de Moto2™ lluirà el ’31’ en el seu debut en la categoria regna a partir del Test de València que es duu a terme aquest dimarts 28 de novembre en el Circuit Ricardo Tormo.

El seu company d’equip Augusto Fernández és l’encarregat de lluir el seu preuat ’37’ en MotoGP™, el número amb el qual Acosta va guanyar els seus títols de Moto3™ i Moto2™, així que igual que va haver de fer quan va pujar a Moto2™ en 2022, el murcià va haver de buscar una alternativa abans d’unir-se al qual també va ser el seu company d’equip en la classe intermèdia en el Red Bull KTM All, Fernández.

Acosta ja va deixar caure els dies previs al Test que el seu nou número tindria unes certes similituds amb el ’37’. Ara l’espanyol espera que eixe ’31’ li porte un èxit similar als aconseguits amb l’anterior xifra. El vigent Campió del Món de Moto2™ pilotarà amb el ’31’ en el seu carenat durant la seua temporada de debut en la categoria regna.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor