Més esport
»
»
»
»
»
Valencia Basket guanya a Baxi Ferrol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Valencia Basket
Foto: Valencia Basket

Valencia Basket guanya a Baxi Ferrol

Foto: Valencia Basket

Valencia Basket aconsegueix una bona victòria a domicili davant Baxi Ferrol per a recuperar sensacions i continuar sumant en LF Endesa. En un partit que va anar a ratxes per a les taronja, amb un resultat igualat davant un conjunt gallec que va plantar cara, l’equip va saber treballar en la recta final de partit per a aconseguir un bon avantatge i assegurar-se el triomf. Bones actuacions de Hempe (15p), Torrens (12p) i Romero (12). L’equip, en el seu segon viatge de la setmana, posa el 7-2 en LF Endesa.

L’equip taronja va eixir amb Leticia Romero, Elena Buenavida, Bec Allen, Nadia Fingall i Merritt Hempe. L’eixida va ser molt seriosa amb un 2-15 de parcial, amb el protagonisme de 7 punts d’Allen. Només 2 punts encaixats per part de les locals en els primers 6 minuts de joc davant la bona defensa taronja que estava tallant, corrent i tancant el rebot. No obstant això, les gallegues reaccionaven amb un 8-0, aprofitant una baixada de ritme i d’encert de Valencia Basket per a reduir la diferència a 5 punts al final del primer quart.

El segon quart començava amb bones sensacions amb un 5-0 entre Torrens i Fam, que retornava l’avantatge per damunt dels 11 punts. Malgrat tot, aquesta accelerada no es prolongava, perquè Baxi Ferrol contestava a temps amb un parcial que estrenyia les coses. Al combinat de Rubén Burgos li estaven llastrant les pèrdues en atac i ara el rebot l’estaven controlant millor les rivals. Després d’un 9-1 local, que empatava el marcador, el tècnic taronja demanava temps mort. A continuació, les gallegues es posaven amb dos punts per davant. La connexió entre Casas i Hempe prop del cércol va permetre respondre amb un 4-0, però Mataix anotava de tres per a posar-les amb un +1 i, un Valencia Basket amb una mica de desordre, no aconseguia tornar a col·locar-se per davant al descans (30-29).

Allen estrenava amb una bona penetració el tercer quart. L’australiana iniciava un parcial d’eixida de 7-2 que posava a l’equip amb un avantatge de 4 punts. Valencia Basket va saber mantindre eixa xicoteta diferència durant diversos minuts, i alguns d’ells el marcador no es movia per part de cap dels dos equips. Casas trencava la sequera des del tir lliure per a col·locar el +6, però elles responien amb un 5-0 que retallava a només un punt la distància. Soriano estava fent molt mal en l’atac de les gallegues. Per fortuna, les de Rubén Burgos endollaven dues canastres seguides per a esplaiar amb un +5 al final del tercer.

Ja en l’últim període, Valencia Basket va començar a colpejar amb un major encert en el triple que en la resta del partit. L’avantatge va començar a créixer i a base d’insistència, consistència en el joc i defensa, el conjunt taronja feia un 7-0 tancat per triple de Torrens. El tècnic local parava el partit amb la diferència de 12 punts. Encara que elles anotaven a continuació, Gülich no tardava a endollar de tres per a donar una mica més de comoditat a l’equip de Rubén Burgos. La renda era de 15 punts mancant 3 minuts. No obstant això, Baxi Ferrol no anava a donar-se per vençut. Amb un xicotet 4-0, que retallava a 11, el tècnic taronja parava el partit. Per sort, encara que les jugadores no van poder anotar a continuació, ja no va quedar temps per a més.

Text: Valencia Basket

Por Golsmedia