Jorge Navarro

MOTOCICLISME | Canet ix de Xerés com a líder de moto3

Com ja informem este cap de setmana es disputava la primera cita europea del mundial de motociclisme on els valencians Canet i Masia barallarien pel lideratge en moto3 i Navarro va destacar el dissabte en els classificatoris pel que eixiria des de la pole.

Moto3

En la categoria xicoteta trobàvem a Masia i a Canet lluitant pel lideratge en el mundial. El líder se n’anava al sòl a falta de 20 voltes per a acabar la carrera.

El algemesinense aconseguia el millor temps en el warm up, però eixia molt arrere en carrera i per això va arriscar massa en els primers compassos de carrera.

Per la seua banda Canet va aguantar en el grup de cap sense cometre errors, aguantant fins al final, però no li va ser igual de bé com a a Austin on va aconseguir la victòria. El valencià va finalitzar en quarta posició. A pesar d’això ha obtingut després d’esta carrera el lideratge de la categoría.

Sergio García per la seua banda va realitzar una grandíssima remuntant arribant a lluitar amb el grup de cap, però va patir una caiguda junt amb Raúl Fernández que els va impedir sumar puntos.

Vicente Pérez va finalitzar en vintena posició, resultat amarg per al valenciano.

Moto2

En esta categoria Jorge Navarro i Iker Lecuona barallarien per sumar punts en la categoria per als seus respectius casellers finals.

Lecuona va aconseguir una desena posició després d’una bonica lluita amb diversos pilotos.

La sorpresa va arribar amb la pole del dia d’ahir de Jorge Navarro. El valencià va aconseguir la segona posició en carrera sumant vint punts essencials. El primer podi del jove en la categoria intermèdia. Este resultat li situa en la quarta posició del campeonato.

La pròxima cita serà en dos caps de setmana en el circuit francés de Le Mans.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]