Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | L’Autonòmic de Enduro s’acomiada a Sant Mateu

MOTOCICLISME | L’Autonòmic de Enduro s’acomiada a Sant Mateu

El cap de setmana vinent el municipi castellonenc de Enduro acollirà l‘última prova del Campionat Autonòmic de Enduro de la Comunitat Valenciana. Serà l’11 de novembre quan coneguem als nous campions. Fotografia: FMCV.

La cita, organitzada pel Club de Motociclisme Off Road Sant Mateu, ha estipulat un recorregut de 5 quilòmetres que travessaran diversos camins i rambles de pedra.

També se celebrarà la tercera prova de la Copa d’Espanya Infantil i la segona del Trofeu Nacional de Tot Terreny Clàssic.

Reprenent l’última prova de l’Autonòmic de Enduro, esmentar que mentre les categories Sènior, Júnior i Sènior B hauran de realitzar 4 voltes i 8 especials; les restants (Sènior C, Màster i Féminas) es limitaran a 3 voltes i 6 especials. Per la seva banda, els afeccionats es limitaran a donar 2 voltes i 4 especials.

S’aveïna un cap de setmana d’allò més complet a Castelló, on la del Enduro MotoDes i Comunitat Valenciana serà la primera carrera a iniciar-se a això de les 09:00 hores del matí. Li seguirà la nacional del TT Clàssic a les 09:30 hores i conclourà la jornada la del Enduro Infantil que començarà a les 09:40 hores.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Kilian Meyer, Nerea Martí y Carles Martínez

FÓRMULA 4 | Tres pilots de la Fórmula de Campions disputaran el Campionat d’Espanya

La Fórmula de Campions, popular escola de karting i d’automobilisme de la Diputació de València, ha donat …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *