Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Chiva acull el futur del motociclisme valencià

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

MOTOCICLISME | Chiva acull el futur del motociclisme valencià

El circuit de karts Lucas Guerrero de Chiva sigué l’escenari de la tercera prova del campionat autonòmic de minivelocitat. Les classes 80GP i 80Pro estigueren acompanyades per les Minimotos, MiniGP Open 10 i Minimotard, es a dir, amb el futur de la especialitat.

minivelocidadchiva2017_3 222

En minimotos, Máximo Martínez sigué el més ràpid, seguit de Kerman Martínez i David Carretón amb un cronos molt parells. Tots tres lluitaren per la pole fins la ultima revolta.

En la primera mànega, Carretón va estar quasi tota la carrera al primer lloc, encara que el lideratge va anar canviant entre els tres a les ultimes voltes. A la fi, David Carretón completava una última volta perfecta per a creuar en primera possició la línia d’arribada. A la segona mànega, Máximo Martínez va guanyar per davant de Carretón i Rodríguez. Al podi final, Martínez pujà al més alt, Carretón sigué segón i Miguel Rodríguez, tercer.

A la categoría de MiniGP Open 10, Francisco Penalva va patir una penalització a la técnica, César Parrilla va pilotar magnificament i va ser Izán Jesús Bellido qui s’enportà l’alegria de convertir-se en poleman.

En la primera de les carreres, César Parrilla no va donar opció a la resta i guanyà sense oposición. Izán Bellido va ser segón i Romeo Sandoval, tercer. Però arribaren les penalitzacions: Izán s’avançà a l’eixida i Sandoval per anomalía técnica. A la segona mànega, colze a colze entre Parrilla i Penalva, fins que el primer s’en va eixir de la pista, creuant la linia de meta en quarta possició. A la cerimònia de lliurament de premis, Francisco Penalva sigué primer, César Parrilla segón i Izán Jesús Bellido, tercer.

Als 80 Pro Series, Hugo Martínez sigué el més ràpid a la classificació.

Adrián Esparza tingué problemes només eixir i quedà fòra de carrera. Martínez va caure i deixà la victòria en mans de Carlos Caravaca i Jorge Berenguer. La tercera plaça la lluitaren Carlos Oroval i Luis Arroyo.

Categorías MotorMotociclismo