Motor
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Protagonisme valencià al nacional de karting

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | Protagonisme valencià al nacional de karting

Després de disputar-se l’ultima cita del Campionat d’Espanya de karting a Santander, amb l’adjudicació dels titols nacionals que hi havia en joc podem confirmar que el karting valencià està consolidat a l’àmbit estatal gràcies, en part, a l’excel·lent estat de salud del CKCV.

Per eixemple, a la categoria cadet crida l’atenció l’alacanti Dani Briz, campió d’Espanya tot i no tindre un cap de setmana senzill de Cantàbria. Guardó aconseguit després d’una gran temporada. Al seu costat, el també cadet, Max Mayer, va concloure al lloc onzé el campionat nacional.

Pel que fa als junior, també hi hagué campió valencià, en este cas Carlos Martínez qui, a més, va imposar-se a la carrera santanderina. Però no estigué a soles. Altres tres pilots valencians es classificaren entre els 10 primers: Rubén Moya, tercer i guanyador de la carrera de Zuera; Nerea Martí, setena i Iván Bataller, decé.

Ens quedarem sense el titol sènior encara que, paradoxalment, sigué la categoria amb més valencians entre els 10 primers, en concret quatre: tercera plaça a la general per a Mauricia Van der Laan,  quarta per a  Carlos Dembilio, la cinquena de Carlos Saval i la sisena de Daniel Macía. Finalment destacable és el subcampionat en KZ-2 d’Eliseo Martínez.

 

Categorías MotorAutomovilismo