Motor
»
»
»
»
»
»
VÍDEO AUTOMOBILISME | Gran ambient a la Valencia NASCAR Fest al Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

VÍDEO AUTOMOBILISME | Gran ambient a la Valencia NASCAR Fest al Circuit Ricardo Tormo

Impresionant resposta dels aficionats al motor valencians amb la presència de la València NASCAR Fest que s’ha disputat este cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

L’israelià Alon Day, amb un Chevrolet SS, ha guanyat despres d’abastar també la pole position als entrenaments cronometrats i protagonitzar una eixida espectacular per davant del belga Marc Goossens, amb el mateix cotxe, i despres, l’actual campió de la versió europea de la NASCAR ha impossat un ritme insuperable. El tercer esgaló del podi ha sigut per al francés Fredecir Gabillon amb Toyota.

El valencià Borja García, amb Ford Mustang, no ha superat alguns problemes mecànics i, tot i una brillant eixida, ha conclòs sisé. De la resta de participació espanyola cal destacar al malagueny Salvador Tieno, nové i a Miguel Dasí, que ha finalitzat la carrera al lloc 27, tots dos amb Chevrolet SS.

La carera d’elit 2 ha tingut com a protagonista el safety car que ha agrupat el pilot a només cinc voltes per a la fi la qual cosa han aprofitat tres pilots francesos: Ulysse Delsaux (Toyota), Wilfried Boucenna (Ford Mustang) i Florian Venturi (Ford Mustang).

La pilot de la Diputació de València Carmen Boix, conduïnt un Ford Mustang ha finalitzat al lloc 18 per davant del també espanyol Julio Craayol.