Motor
»
»
»
»
»
SUPERBIKES | Xavi Forés, campió del Món Independent del WSBK i sense equip per 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

SUPERBIKES | Xavi Forés, campió del Món Independent del WSBK i sense equip per 2019

El pilot valencià Xavi Forés, natural de Llombai, s’ha proclamat campió del Món Independent del WSBK 2018 mancant que es dispute la ronda final en el circuit de Losail. Un títol que ha estat possible després que haja sumat a Argentina el seu cinquè podi de la temporada.

Encara que va emprendre la carrera en primera posició, Jonathan Reva li va avançar en la setena volta. Forés acabaria segon, suficient per alçar-se campió del Món matemàticament. El valencià ostenta 227 punts enfront dels 145 del seu màxim perseguidor: Razglatlioglu, qui va quedar tercer a Argentina.

Una felicitat entelada per un futur incert. I és que no té moto assegurada per a la propera temporada.

Sense equip per 2019

Increïble però cert. Sembla importar poc que haja quallat la seua millor campanya des que corre en Superbikes, que haja estat el millor pilot privat de la graella. De fet en diverses carreres ha quedat per davant de les Ducati oficials, quan la seua moto era moltíssim més limitada quant a material competitiu.

Per què llavors no continuarà en l’escuderia italiana? Ducati ha decidit donar-li el seu buit a Michael Rinaldi, el jove italià de 22 anys que ha estat campió d’Europa de Superstock 1.000 en el 2017. Un relleu molt car que ha desembocat en la sortida de l’espanyol.

Mentre que Rinaldi queda enquadrat en el Barni Racing Team, Forés haurà de buscar-se la vida fora de la formació transalpina.

El problema radica que els equips oficials tenen pràcticament cobertes les seues places, a excepció del Ten Kate de Fona, les BMW del Althea i el SMR Racing. El panorama es presenta fart complicat per als interessos del valencià.

Un Forés que no ha pogut romandre callat davant la injustícia que han comès contra ell: “Si vols que Rinaldi pilote, has de donar-li una moto en el teu equip i no en el meu. Juguen amb el meu futur i amb el que em dóna de menjar”.

Categorías MotorMotociclismo