Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | “Els Salvadors”, l’espectacular vídeo promocional del GP Motul de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCICLISME | “Els Salvadors”, l’espectacular vídeo promocional del GP Motul de la Comunitat Valenciana

El Centre Cultural Papa Calixto III de Canals va acollir el dimecres 24 d’octubre la presentació oficial de l’increïble vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que rep el nom de “Els Salvadors”.

Un vídeo protagonitzat pel pentacampeó del Món de MotoGP Marc Márquez i el seu germà petit, el també piloto Álex Márquez.

El nom del vídeo respon a les ‘grans salvades’ que els germans de Cervera han realitzat en els diferents Grans Premis.

Un clip en el qual es fa al·lusió a la pel·lícula “Els Venjadors”, i és que en el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana hem assistit en els últims anys a la fi de pel·lícula duts a terme per “autèntics superherois de les dues rodes”.

“La idea va sorgir després de la salvada de Marc de 2017 amb la qual va guanyar el Mundial. A aquesta situació calia treure-li punta”, va assenyalar Toni Aragonés, productor del vídeo. “En ser l’últim Gran Premi, sigui feliç o dramàtic, València és un gran final de pel·lícula, aquest ha estat nostre ‘batega motiv’, va incidir.

“És un dels esdeveniments esportius més important. Des de la institució donem suport i hem signat un acord fins a 2021”, va indicar Josep Miquel Moya, director general de l’Esport.

“Els beneficis del Gran Premi són incontestables. Esperem que tots puguem gaudir en les millors condicions possibles, tenim la idea que el Circuités de tots els valencians i volem que tota la societat i amants del motor entenguen el Gran Premi com alguna cosa seu”, va agregar Moya.

Per la seua banda, la Diputada de Joventut, Esport i Igualtat, Isabel García va puntualitzar que “tenim capacitat d’ajudar als més joves perquè puguen fer possibles els seus somnis i que això no sigui un esport en el qual només puguin entrar gent amb molts diners”.

“Seguirem recolzant a l’esport basi i al Bressol de Campions el proper any. Continuarem treballant perquè la diputació i el món del motor segueixin de la mà”, va afegir García.

El Director General del Circuit, Gonzalo Gobert, va assegurar que “aquest any a més de l’esportiu els nostres esforços es van a centrar a tractar de facilitar al màxim l’accés dels afeccionats ja que les obres de construcció del Parc Logístic de Xest dificultaran el nostre treball”.

“Per a això iniciarem promte una campanya que convidi als afeccionats a venir en motos, amb tren o en taxi i que, en el cas que tinguen obligatòriament que venir amb cotxe, els explique com utilitzar els aparcaments alternatius que hem previst a Xest i Riba-roja de Túria”, va concloure Gobert.