Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | A la venda les entrades del GP Motul de la Comunitat Valenciana 2019 amb un 30% de descompte

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

MOTOCICLISME | A la venda les entrades del GP Motul de la Comunitat Valenciana 2019 amb un 30% de descompte

El Circuit Ricardo Tormo va a dur a terme una autèntica revolució en els preus del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, una aposta sense precedents per 2019 de la qual podran beneficiar-se aquells afeccionats més ràpids.

Coincidint amb la celebració de l’última carrera del Mundial de Motociclisme de 2018, que se celebrarà a Xest el cap de setmana vinent, el Circuit va a treure a la venda les entrades per a l’edició de 2019 amb un 30% de descompte sobre el preu de tarifa.

La promoció serà vàlida del 16 al 18 de novembre, tots dos inclusivament, en horari de 8:00 a 17:00 hores en les taquilles del Circuit.

Gonzalo Gobert, director del Circuit Ricardo Tormo, ha explicat que aquesta decisió “és una manera de mesurar la satisfacció dels afeccionats però també de premiar aquesta fidelitat”. Una fidelitat que ara es veurà recompensada amb un 30% de descompte en totes les tribunes.

Política de preus

D’aquesta manera, els preus queden de la següent forma: tribuna de ‘boxes’ serà 129,50 €, una localitat en la tribuna taronja suposarà 91€, en la tribuna groga descendirà a 87,50€, que seguirà disminuint en la blava que costarà 66,50€, en la verda 56 €, en la vermella 42 € i finalment en la blanca 31,50 €.

La promoció del 30% de descompte està limitada a un màxim de 10 entrades per persona.

Un descompte que no serà aplicable a altres ofertes o promocions, entrades júnior o Carnet Jove. Les entrades seran vàlides per als tres dies del Gran Premi i els menors de sis anys podran accedir gratuïtament encara que no disposaran de seient.

Finalitzada la promoció del 16 al 18 de novembre, les entrades pel #ValenciaGP 2019 podran adquirir-se a la web del Circuit Ricardo Tormo a partir del dia 23 de novembre.

Categorías MotorMotociclismo