Motor
»
»
»
»
»
RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda segueix líder en motos després de la 2ª etapa del Dakar 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda segueix líder en motos després de la 2ª etapa del Dakar 2019

Bones notícies les que ens arriben des del Perú, país en el qual s’està celebrant una nova edició del ral·li més dur del món. Després de disputar-se la segona etapa del Dakar 2019, el pilot castellonenc Joan Barreda continua líder de la classificació general en motos. Fotografies: Monster Energy Honda i Joan Barreda.

El d’Honda (Monster Energy Honda Team 2019), que es va imposar en la primera etapa, va saber aprofitar l’avantatge de sortir primer en graella per a afermar-se en el lideratge amb una tercera posició en la segona etapa. El de Torreblanca va recórrer els 342 quilòmetres de recorregut entre Pisco i Sant Joan de Marcona en un temps de 3 hores 25 minuts i 38 segons.

Joan Barreda va ser tercer en la 2ª etapa amb un crono de 3:25:38 hores.

L’austríac Matthias Walkner, vigent campió del Dakar, va ser el primer a travessar la línia de meta amb un crono de 3 hores 23 minuts i 57 segons. El podi el va completar en segona posició l’estatunidenc Ricky Brabec, company d’equip de Barreda, amb 3 hores 24 minuts i 19 segons.

Amb aquests resultats, el castellonenc continua ostentant la primera posició de la general amb 4 hores 23 minuts i 14 segons, 1:31 minuts d’avantatge sobre Walker (4:24:45 h) que ocupa la segona posició. Brabec tanca el Top3 defensant un temps de 4:24:47 hores.

Després de les dues primeres etapes, el castellonenc ocupa la 1ª posició de la general.

Barreda es va mostrar satisfet amb el treball realitzat en la primera etapa llarga del Dakar 2019: “Estic content pel bon resultat en aquesta etapa llarga. Ha estat difícil avançar a buggys i cotxes, però he mantingut la concentració i al final hem aconseguit un bon resultat”.

Aquest dimecres 9 de gener es disputarà la tercera etapa del Dakar 2019, 799 quilòmetres dels quals 331 seran d’especial, que unirà Sant Joan de Marcona i Arequipa. En ella, els pilots recorreran territoris que van ser molt complicats l’any passat com una de les zones pròximes a la Tanaka.

Aquest dimecres serà la 3ª etapa: 799 km entre Sant Joan de Marcona i Arequipa.

Categorías MotorMotociclismo