»
»
TRIAL | Coneix als campions de la 2ª prova del Campionat Autonòmic de Trial

Un pilot en la segona prova de l'Autonòmic de Trial 2019 (Jaime Llinares).

El municipi castellonenc de Viver va albergar diumenge passat 10 de febrer la segona prova puntuable del Campionat de Trial de la Comunitat Valenciana i MotoDes Trial, organitzada pel Moto Club Viver i cita que no van voler perdre’s un total de 71 pilots.

Categories júnior i juvenil

Mentre que Marcos Combarro es va imposar en la categoria júnior, Carlos Navarro va fer el propi en la categoria juvenil.

Categories TR2 i TR2 B

Per la seua part, Mario Juan es va fer amb la victòria en la TR2, on Alejandro Climent i Juan Barquino li van acompanyar en el podi. En la TR2 B el més ràpid va ser Alberto Selma, secundat per Francisco Company i Álvaro Luis Luna Pérez Trillo.

Categoria TR1

Es va donar el sorpasso en la categoria TR1. Romain Corba va ser el primer a travessar la línia de meta d’una categoria que fins al moment havia dominat Joan López, qui va finalitzar en tercer lloc. Ignacio Martín López de Armentia es va fer amb la segona posició.

Categories TR3 i TR3 +40

Raúl Monfort va ser amo i senyor de la categoria TR3 on Jose Pons i Javier Pugimoltó van ser segon i tercer respectivament. Quant a la TR3 +40 José Gabriel Dasi va aconseguir l’anhelada medalla d’or. Li van acompanyar en el podi Emilio Sogorb i Gabriel Dus en segon i tercer lloc respectivament.

Categories TR4 i TR4 +40

Jesús Agudo va vèncer en TR4 mentre que Enrique Ezequiel Pérez i Carlos Guillén van haver de conformar-se amb ser segon i tercer. Enric Lluis Blaya es va portar el trofeu de guanyador en TR4 +40, on José María Martínez i José Luis Monreal tercer van ser plata i bronze.

Categories TR5 i TR5 +40

En últim lloc, i no per a això menys important, ens trobem amb les categories TR5 i TR5 +40. En la primera Ricardo Albiol va ser el més ràpid, seguit per Juan José Ros. En la categoria TR5 +40 Vicente José Oliver va ser el millor, José Ramón Martínez i Carlos Luis Fernández van acabar segon i tercer.

Bocairent celebrarà el 24 de març la tercera prova.