»
»
»
»
KARTING | Tres podis per a la Fórmula de Campions en la primera prova del Nacional

Iván Bataller Motorland 2019
Iván Bataller en la primera carrera del Campionat d'Espanya de Karting 2019 (@fotocar13).

Aquest cap de setmana Motorland (Aragó) ha acollit la primera cita del Campionat d’Espanya de Karting, una prova en la qual els pilots de la prolífica Fórmula de Campions han aconseguit un total de tres podis. Gran actuació amb la qual avisen del que està per arribar.

Categoria KZ2

Després de passar una setmana en llit amb grip, Dani Maciá ha emprès amb força el torneig nacional. El jove piloto de la Fórmula de Campions ha sumat a Alcanyís dues terceres posicions, resultats que d’assegurança anirà millorant conforme passin les setmanes i sense malalties pel mig.

Categoria sènior

Iván Bataller ens va ensenyar les dues cares de la moneda a Aragó. En la primera carrera va protagonitzar una remuntada espectacular passant d’ocupar la setzena posició per a acabar cinquè. En la segona carrera va agafar impuls i va demostrar del que és capaç pujant-se al tercer calaix del podi.

Balanç primera carrera

El director tècnic del CETDM, Marco Rodríguez, va valorar aquests resultats i la resta dels pilots de la Fórmula de Campions de manera molt positiva. “Estic molt satisfet de l’evolució. El treball que s’està fent està llançant un resultat cada dia millor”, va declarar.

Un Marc que va voler incidir en el poc temps que porta en marxa el projecte per a donar-li el valor que es mereix. “Amb el poc temps que porta el projecte en marxa i els resultats que s’estan collint s’augura un futur molt prometedor”, va sentenciar.