Motor
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Marta García fa història en ser triada per a córrer la W Series

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pilotos nueva W Series
Foto oficial de las pilotos que competirán en la nueva W Series (W Series).

AUTOMOBILISME | Marta García fa història en ser triada per a córrer la W Series

Foto oficial de las pilotos que competirán en la nueva W Series (W Series).

El món del motor valencià, amb una de les millors pedreres que existeixen, segueix d’enhorabona. La jove alacantina Marta García ha estat seleccionada entre les 18 xiques que competiran en la nova W Series, competició exclusivament femenina que ha estat conformada per a ajudar a fer el salt a la Fórmula 1.

Fa escassos minuts s’ha confirmat la bona nova, una plaça que s’ha guanyat després dels quatre dies que ha durat el test del Circuit d’Almeria. L’alegria ha indudado, com no pot ser d’una altra manera, a la pilot de la Comunitat Valenciana que no ha trigat a pronunciar-se en les seues xarxes socials.

“Sí. Ho Vaig aconseguir. Estic tan feliç per formar part del Campionat W Series que no puc esperar que comence la temporada. Gràcies a tots pel suport”, va escriure en el seu compte personal. Nosaltres també estem impacients per veure-la disputar una W Series en la qual ja ha fet història.

Pilots de la W Sèries

I és que Marta és l’única espanyola que ocuparà un dels seients de la prestigiosa W Sèries. En ella, haurà de mesurar-se a les britàniques Jamie Chadwick, Esmee Hawkey, Jessica Hawkins, Sarah Moore i Alice Powell; les estatunidenques SabreCook i Shea Holbrook; la canadenca MeganGilkes; la filandesa Emma Kimilainen; la japonesa Miki Koyama; la sud-africana Tasmin Pepper; la italiana Vicky Piria; la polonesa Gosia Rdest; la belga Naomi Schiff; l’holandesa Beitske Visser,; l’australiana Caitlin Wood; i Fabienne Wohlwend, de Liechtenstein.

Palmarès

A la primerenca edat de 9 anys Marta es va submergir en el món del karting. Als 15 anys, i donada suport pel Banc Santander (patrocinador per aquell llavors de Ferrari), va poder viure una experiència al Campus de la ‘Scuderia’ en Maranello. Ja en aquest mateix any va conquistar el FIA Academy Trophy de Karting i el prestigiós Trofeu Delle Industrie.

En la temporada 2016 va aconseguir un meritori quart lloc en l’Europeu de Karting, la qual cosa la va portar a ser seleccionada en 2018 per Renault per al seu programa de formació de joves pilots. Allí s’ha adobat en la F-4 espanyola.

Ara afronta una il·lusionant campañana en la W Series, preludi de la qual segur que li espera una prolífica carrera en la Fórmula 1, meta que s’ha fixat i que amb la seva tenacitat i sobretot talent només és qüestió que acabi arribant per a complir el seu somni.

Por Golsmedia

Categorías MotorAutomovilismo