Motor
»
»
»
»
»
Marc Márquez torna aquest cap de setmana en el GP de Portimão

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Marc Marquez portando la Honda durante esta temporada. Foto: MotoGP

Marc Márquez torna aquest cap de setmana en el GP de Portimão

Marc Marquez portando la Honda durante esta temporada. Foto: MotoGP

La notícia de l’anhelat retorn a la competició de Marc Márquez en el *Autódromo Internacional del *Algarvetras nou mesos allunyat dels circuits ha sacsejat l’escena mundialista durant els últims dies. L’esperat anunci va començar a prendre cos fa unes setmanes a mesura que el de Cervera intensificava els seus entrenaments sobre la RC213V-S, després que els seus metges li aconsellaren que se saltara les dues primeres proves del calendari.

El huit vegades Campió del Món està ara de tornada amb companys i rivals, decidit a tractar de tornar a deixar el seu segell inconfusible. Caldrà esperar, això sí, per a comprovar si la seua condició física li ho permet i fins a quin punt es veu condicionat a curt termini per la seua absència de nou mesos allunyat del seu RC213V.

TOTES LES MIRADES ESTARAN EN EL RETORN DE MARC MÁRQUEZ DURANT EL GP DE PORTIMÃO

Pilotar semblant màquina a Portimão suposa un repte de gran envergadura. El clan Profunda espera amb impaciència que la seua ’93’ oferisca les seues impressions sobre la nova moto, a la qual Pol Espargaró encara s’està adaptant. El rendiment de Pol està sent molt interessant en els seus primers passos amb la marca de l’ala daurada i si el de Granollers s’haguera classificat millor, no hi ha dubte que podria haver estat davant. En una pista que requereix menys velocitat, com Portimão, podria enlairar amb un gran resultat, o almenys això és el que ell mateix espera després de ser quart allí en 2020 en el seu comiat de KTM.

Marc Márquez sigue durante su etapa lesionado en el brazo.

El retorn de Márquez, més enllà d’esperonar a Honda a la recerca de millors resultats, també aportarà un extra de picant a un campionat que ja de per si mateix està replet d’alternatives en la lluita pel títol. Després de les dues primeres cites en el desert, *Johann Zarco lidera la general amb 40 punts, 4 més que el seu compatriota Fabio *Quartararo, que desborda confiança després de la seua última victòria en el GP de Qatar.

Tots els ingredients del GP són realment sucosos sense oblidar-nos de les aspiracions de Suzuki, on Alex *Rins i el vigent campió mundial, Joan Mir, han tornat a acreditar el seu gran ritme de carrera amb les *GSX-RR mentre continuen barallant per progressar en la ‘*qualy’. Malgrat patir en la llarga recta de *Losail, han sabut mantindre’s en la pomada per a ser ara cinqué i sisé, respectivament en la general, just per davant de Jorge Martín i d’un Aleix Espargaró que està sabent traure el màxim partit de la nova Aprilia.

Por Golsmedia