Motor
»
»
»
»
»
Mercedes ja ha confirmat qui serà el substitut d’Hamilton a Bahrain

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
El joven piloto George Russell durante un GP con Williams. Foto: F1

Mercedes ja ha confirmat qui serà el substitut d’Hamilton a Bahrain

El joven piloto George Russell durante un GP con Williams. Foto: F1

George Russell tindrà l’oportunitat de la seua vida quan conduïsca el Mercedes W11, guanyador del campionat mundial, en el Gran Premi de Sakhir d’aquesta finalitat de setmana a Bahrain, com a reemplaçament de Lewis Hamilton, qui va donar positiu per Covid-19.

Mercedes va estar negociant amb Williams per a amprar al britànic, que ha sigut secundat per Mercedes al llarg de la seua carrera, per al GP d’aquesta finalitat de setmana quan es va fer evident que Hamilton estava aïllat i no seria capaç de conduir.

EL PILOT DE WILLIAMS, GEORGE RUSSELL, SUBSTITUIRÀ Al SET VEGADES CAMPIÓ DEL MÓN EN EL GP DE SAKHIR

Finalment van arribar a un acord, amb Williams alliberant a Russell per a conduir el cotxe platejat al costat de Valtteri Bottas en la penúltima carrera de l’any. El reserva de Williams, Jack Aitken, reemplaçarà a Russell unint-se al pilot Nicholas *Latifi.

George Russell será el sustituto de Hamilton para el GP de Sakhir. Foto: F1

«En primer lloc, vull donar les gràcies a tots en Williams per donar-me aquesta oportunitat. Pot ser que aquest cap de setmana porte un vestit diferent, però soc un pilot de Williams i estaré animant al meu equip en cada pas del camí», confirma el jove pilot.

«Veig això com una gran oportunitat per a aprendre del millor equip en la xarxa en aquest moment i tornar com un conductor millorat, amb encara més energia i experiència per a ajudar a espentar a Williams més enllà de la xarxa». A més, afig que «òbviament, ningú pot reemplaçar a Lewis, però donaré el meu tot per l’equip en la seua absència des del moment en què passe en el cotxe. El més important, li desitge una ràpida recuperació».

Russell va fer el seu debut en F1 l’any passat amb Williams i s’ha marcat a si mateix com una futura estrela amb bones actuacions durant les qualificacions amb un cotxe de la part meitat baixa de la graella.

Por Golsmedia